Massa, Montezemolo'nun Desteğine Minnettar

yazar:

kategori:

Ferrari’nin resmi sitesine konuşan Massa “Son yarışlarda istediğimiz sonuçları alma bakımından çok zor zamanlar geçiriyor olsam da, özellikle zor zamanlarda % 100 beni destekleyen takımım olduğunu biliyorum.”

“Japonya Yarışı’ndan sonra başkanımız Montezemolo’nun dediklerinden dolayı mutluyum. Bana güvenmelerinden dolayı memnunum. O, sporu çok iyi anlayan birisi ve zor zamanlar geçirebileceğinizi biliyor. Her zamn destekliyor olması çok önemli.” dedi.

Suzuka’da olanlar hakkında konuşan Massa “Daha baştan itibaren Red Bull’un o pistte yenilmeyecek olduğu açıktı ancak onların çok gerisinde kalmam hayalkırıklığı olmuştu.”

“Sıralamalarda trafikte sorun yaşadım. 2. seansta yumuşak lastikleri taktığımda ilk sektörde Jenson Button pitten geldiği için trafikte kaldım ve ardından 2. sektörde Spoon virajında Kubica’nın arkasına gelerek daha da fazlasını kaybettim ve orada kaybettiğim zamanlar 2. seansta elenmeme neden oldu.”

“Gridde 6. çizgiden başlayınca arada sorun olma riski her zaman vardır ve tam olarak bu oldu. İlk virajda yarış dışı kaldık. Çok kötü bir pazardı.” dedi.


Yorumlar

  1. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    monti seni alonsoya yardım edesin diye destekliyor ,sanki sen cokda adamın umurundasın ya…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir