Ferrari, Müşteri Motorlarını Geliştirme Sözü Verdi

yazar:

kategori:

Ferrari, bu sene şimdiye kadar oluşan sorunlarının ardından Formula 1’deki müşteri takımlarına gelişim sağlamak için hizmette bulunacağına dair söz verdi.

Maranello kökenli takımın Avustralya’daki motor sorunları dünya çapında manşetlerden verilmiş ama geçen hafta sonu Malezya’da sorun kalmamış ve yarış zaferine gitmişlerdi. Buna rağmen İtalyan takımın müşterileri Toro Rosso ve Force India Sepang’da motor sorunu yaşadı.

Stefano Domenicali: "Müşterilemiz memnun kalmalı. Bu yüzden, eğer bizim tarafımızdan bir gelişim sağlanabiliyorsa karşılık vermek zorundayız"

Formula 1’de diğer motor tedarikçisi Renault, Cuma günü müşterileri Red Bull’dan Mark Webber’in motorunda sorun yaşadı.

Ama Red Bull’un Renault motor pogramını sürdüren Fabrice Lom bu durumun, geçen sene ikilinin birlikte çalışmasından bu yana ilk olduğuna işaret etti.


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    valla ya geçen sezonki spyker'ında motor sorunu vardı. bu senede geliştirmemişler aracı hemde geliyolar bizim motorlara suç atıyorlar 🙂 adrian newey'in gitti yerdeki durumu görüyoruz.

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    motorların dayanıklılığı birazda otomobil ayarları ve şasiye bağlı. toro rosso'nun şasisi adrian newey'e ait. force india'yı bilmem.

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Formula 1 bir spor değil ticaret ticaret=karşılıklı memnuniyet bunu sağlayamazsanız ticari durumunuz iyi olmaz ticaret=maddiyat maddiyatınız iyi olmadığındada gerekli gelişim sağlanamaz motor tedarik ediyorsanız motoru vermekle iş bitmiyor hele şükür ferrari bunu öğrendi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir