Schumacher: "Eleştirilere Dayanacak Kadar Güçlüyüz"

yazar:

kategori:

Alman sürücü, Japonya yarışında sezonun en güçlü performanslarından birisini sergiledi ve bu performansın ardından, daha önceden kendisine yapılan eleştirilerin kendisini daha da güçlü olma yolunda tetiklediğini söyledi.

Schumacher “Güney Kore’de yenilenmiş ve rahat olacağım. Umarım orada da bir adım gelişme kaydederiz çünkü Japonya’da araç çok iyi gitti.”

“Doğal olarak gelecek seneki aracı mümkün olduğu kadar iyi hazırlayabilmek için fazla bilgi toplamaya çalışıyoruz. Çok sıkı bunu söyledim. Mercedes’le bir şeyler başarmak istiyorum ve Mercedes’teki fırsatlar gerçekten güçlü olduğu için bunu başarabileceğimize eminim.”

“Bazen teknik açıdan her şey planlandığı gibi olmuyor ancak işler beklenmediğinde eleştirilere dayanacak kadar güçlüyüz. Önemli olan takım içerisindeki birliktelik ve bundan çok eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Gerçekten Schuminin 41 yasında olması bence bir şey değiştirmez önemli olan sağlıklı olması dinamik olması buda onu basarıyor Schumi 2011 de çok farklı olucak bence tamamıyla çok çalısacak yeni Kurallar Mercedesin gücünü ortaya cıkartacak icimden bir ses Pirelli lastikleri Schumi ye ayak uyduracak 2011 deki Tablo Alonso,Lewis,Schmacher Tablosunu cıkartacabilir nede olsa 2 efsane isim var orda Lewis ise Schumacher le yarismak beni cok heyecanlandırıyor demisdi onunla kapısmak icin sabırsızlanıyorum demisdi 2010 girmeden once 2011 de bu istegine kavusucak onada eminim Mclaren- Mercedes Gp kapısması ise kacınılmaz olucak Ferrari de Red bullda olur aralarında ama Ben en cok Schmachein BOMBA! gibi bir dönüş yapmasını isterim Alonso ya Lewise Kafa tutacak kadar Hızlı bir araca sahip olursa bunu yapmak onun icin kolay olucaktır.

  2. sunu soylemek ıstıyorum mıchael schumacher senna ıle bırlıkte formula 1 tarıhının gelmıs gecmıs bence gelecek en ıyı pılotudur . onu 2006 yılında maglup etmekle alonsa ondan ıyı olamaz onu durdurmak ıcın kural ların katılastırıldıgını o zamnkı fıa baskanı kabul edıyor yoksa sen 2004 ten sonra schumacher ı mı durdurcaktın sacma bahıs sırketlerı bıle schumache ve dıgerlerı dıye bahıs acıyordu bugun alonso kımı schumı karsılastrması yapabılıyorsak bunun ıkı sebebı schumınn bu sene beklenenı verememesı gecmıs yıllarda fıanın aldıgı anormal kararlarla schumınn durdurulması ve alonso kımı gıbı pılotların onun onune gecebılmesıdır sımdı cıkıpta nasıl gecılmedı hakkınen gecmedı mı dıyen olcak 99 da hakkınen schumınn ayagının krılmasyla sampıyon oldukı o sene ervıne gıbı bı becerıksızın elınden zorla sampıyonlugu aldı ondan hızlı arabası olmasına ragmen ve o sene schumı yarısabıldıgı yarslarda ervıne a yardım ederek takım arkadsına yardım edermıye en ıyı cevabı vermıstır 98 de ıse aracınn japonya da kalması coulthard ın hakkınenı sampıyon etmek ıcın aracını yavaslatıp carptırmasyla sampıyon olmustur. bnu coulthard bıle kabul etmıstır .. 2006 ylında alonso sampıyonlugu hızlı aracıyla eger kı gene bır japonya yarısı olmasaydı kazanamayacaktı bu da ayrı bır gercek

  3. 2010 şampiyonu kim bilmiyorum ama 2011 de en dişli aday olucağını iddia ediyorum

  4. ferrari kamyonundan neler yapabildiğini gördükten sonra….

    ne yapsak Jean Todt'u da mı alsak Rory ile beraber.

  5. dogru diyorsun, aslında 2011 cift difüzörle beraber yasaklancak olan f-kanal mercedes motorunun degerini biraz daha ortaya cıkarticak, takımların son 2 yıl en cok yogunlastigi 2 temel ortadan kalkınca mercedesin 2011'e erken yönelmeside cok önemli olacak

  6. efendimayin  avatarı

    Seneye yeni lastikler ve çift difüzörün kalkması gibi değişiklikler var arka kısım daha az basacak schuminin sevdiği şekilde.

  7. biliyorduk zaten senin hiç pes etmeyeceğini. seni bilen iyi biler. hırslısındır, hızlısındır, savaşırsın ve mükemmel yeteneklisindir. cesaretlisinde. uzun bir aradan sonra hem de bu yaşta f1'e geri dönmek büyük cesaret.

  8. biliyorduk zaten senin hiç pes etmeyeceğini. seni bilen iyi biler. hırslısındır, hızlısındır, savaşırsın ve mükemmel yeteneklisindir. cesaretlisinde. uzun bir aradan sonra hem de bu yaşta f1'e geri dönmek büyük cesaret.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir