Theissen "BMW Bu Sene Kazanabilir"

yazar:

kategori:

BMW Motor Sporları Patronu Mario Theissen, Kubica’nın Malezya’da aldığı 2.liğin ardından takımının ilk galibiyetini bu sene kazanacağından emin olduğunu söyledi.

Nick Heidfeld’in Avustralya’da kazandığı 2.liğin ardından Robert Kubica da Malezya’da 2. oldu ve BMW favori takımları tehdite devam etti.

Theissen bu başarıların ve gösterdikleri performansın ardından bu sene kazanamamaları için bir neden görmediğini söyledi.

Theissen "Bu sene için 2 hedef belirledik. Birincisi önümüzdeki 2’li mücadeleyi 3’lüye çevirmekti. Bunu yaptık gibi görünüyoruz en azından şu ana kadarki 2 yarışta."

"2. hedef ise bu sezon ilk galibiyetimizi kazanmak. Bunu başarabileceğimize eminim." dedi.

Theissen kendilerini 2. sırada tutan sonuçtan çok Malezya’da gösterdikleri hızdan cesaret aldıklarını söyledi.

Theissen "Sadece sonuçtan değil aynı zamanda hızımızdan memnun kaldım. Robert starttan itibaren Ferrari’lerin arkasına yerleşti ve onun bu kadar iyi olduğunu görmek güzeldi."

"Nick ilk virajda şanssızdı ve Trulli ile temas yaşadı. Her iki araçta geniş açıldı ve bir çok araç sağdan akıp gitti."

"Bir çok pozisyon kaybettiler ancak o 6.lığa kadar yükselmeyi başardı, yarışın sonunda en hızlı turu attı ve yarışın en iyisi olduğunu düşündüğüm Coulthard ve Alonso’ya geçiş manevrasını yaptı." dedi.


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    kazansın da GÖRELİM

  2. Erhan Zambak avatarı

    Gökhan arkadaş sözlerim sana değil yanlış anlamamanı umuyorum.Ben sadece herkesin bu heyecanlı olacağa benzeyen sezonu keyifle takip etmesini istiyorum…

  3. Erhan Zambak avatarı

    Gökhan aradaşım dışında tüm arkadaşların görüşlerine katılıyorum.Sinan'ın söylediği gibi BMW 3. takım değil.Ferrari birçok kişi tarafından favori olarak gösterilse de bu sezon birçok sürprize gebe.Tüm arkadaşlardan ricam her türlü fanatikliği bırakalım ve şu heyecan vaad eden sezonu birlikte keyif içinde izleyelim.Yorumlarımızı bizi heyecanlandıran olaylar üzerine yapalım…

  4. sinan  bilir avatarı

    ozaman Renonun,mclarenin ve ferrarinin geçmişteki başarılarıda sana göre pekte kaydadeğer değil.senin mantığınla hareket edersek williams yeterince hızlı değildi onlar böyle hızlı göründü bize.bütün konuşmalarda boşaydı.birkaç yarış sonra BMW ilk yarışını kazandı başlıklı haberin altına gel orayada böyle bi yorum yakıştırı bence.oda en az bukadar komik olur.

  5. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Fazla havaya girdiler, bir kaç yarış sonra görürüm ben onları.Gösterdikleri başarı onların hızlı olduğu anlamına gelmemeli bence, rakipleri bu sene yeterince hızlı değil.Bu da onları bir anda bu şekilde konuşabilmeye itmiş.Yazık bence.

  6. Aslında BMW Sauber takımı yaptıkları aracı yeni yeni tanımaya başlıyolar. Pilotlar ve takım patronları sürekli otomobilin potansiyelini tam olarak kullanamadıklarını geliştirilebilecek birçok nokta olduğunu söylüyorlar. Eğer BMW sıkı çalışmaya devam ederse (edeceğine şüphem yok) sezonun ikinci yarısından itibaren zafer kazanmak için yarışabilir. En iyi pilot ikilisine sahipler (bu benim düşüncem). Bu sene şampiyon olamayabilirler belki ama kesinlikle şampiyonu BMW ler belirleyecek…

  7. sinan bozok avatarı

    Çok güzel bir gelişim gösterdiler ve bence galibiyeti hak ediyorlar.

  8. Serhad Kahraman avatarı
    Serhad Kahraman

    En kısa zamanda o günleride görürüz inş.

  9. McLaren ayarları tutturamadı ve BMW hemen önlerine geçti. Herhangi bir pistte mutlaka Ferrari de ayarlarını tutturamayacaktır ve o zaman BMW galibiyet adayı olacak. Bakın öndeki iki takım yarış dışı kalırsa demiyorum sadece iyi ayar yapamamaları artık BMW için yeterli.

  10. Kubica ve Heidfeld ile en uyumlu pilot kadrosuna da sahipler önemli bir şey bu.

  11. sinan  bilir avatarı

    evet bu nokta önemli.sauber 2005 sezonunu 8.bitirdi.BMW alırken 8. olan takım 2006 yı 5. bitirdi.2007 ye 3. başladı ve farkı kapadı.şimdi fark iyice kapandı ve öndeki 2liyi 3lüye çevirdi.nasıl ferrariye mclaren e 2. takım diyemiyorsak şuan.BMW yede 3. takım diyemeyiz.

  12. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    2006dan beri en iyi gelişme gösteren takım. Bmw-Sauber

  13. bu takım çalışıyor gerçekten. kazansınlar haklarıdır kesinlikle. çok hızlı bir araca sahipler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir