Ferrari BMW'ye Dikkat Ediyor

yazar:

kategori:

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, bu sezon şampiyonluk mücadelesine olan tehditlerine İtalyan takımın saygı duyması gerektiğini söyledi.

BMW Sauber, Nick Hedifeld ile Avustralya’da ve Robert Kubica ile de Malezya’da ikinci olarak podyuma çıkma başarısı gösterdi.

Domenicali: "BMW’nin de harika bir hafta sonu geçirdiğini gördük"

"Onlara saygı duymamız gerekiyor ve şüphesiz onlar, bizden ve McLaren’den puan almak için grubun ortasında yer alacak. Bu yüzden onlara çok saygı duymalıyız"

Domenicali BMW Sauber’in temposunun, şampiyonluk mücadelesini kontrol altında tutmada Ferrari ve McLaren için işleri daha zor bir hale getireceğine inanıyor.

Domenicali: "Şampiyona daha zor olacak. Çünkü bizden puan alıyorlar"

"Sezonun başında söylediğimiz gibi bu seneki şampiyona çok ama çok uzun ve iyi olduğunu gösteren bir adayımız daha var. Şüphesiz göz önünde tutlacak bir başka element"

Ama Sepang’da Kimi Raikkonen’in 20 saniye kadar gerisinde yarışı tamamlayan Kubica, yarış kazanmak için hâlâ düzeltilmesi gerekenler olduğunu söyledi.

Kubica: "Ferrari’nin özel olduğunu düşünüyorum. Çünkü, (Melbourne’de) olmalarını beklediğimiz yerde değillerdi ve burada tam anlamıyla olmalarını düşündüğümüz yerdeler."

"Tur başına bir kaç onda bir eksiğimiz var ve bu da, 60 turluk bir yarışta toplam 20 saniye anlamına geliyor."

Domenicali ayrıca, yarışın ikinci yarısında Ferrari’nin tam performansını ortaya koymadığını da ilave etti.

Domenicali: "Dürüst olmak gerekirse çok güçlüydük. Yarışın son bölümünde kendimizi çok rahat duruma aldık. Çünkü aracı korumak ve sonuca götürmek istiyorduk. Çünkü, damalı bayrağı görmek bizim için çok önemliydi."


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Alman olsun çamurdan olsun nede olsa bizden sayılır ayrıca dünya üzerinde savaşmadığımız birkaç devletten biri :))

  2. sinan  bilir avatarı

    BMW nin yaklaşık 0.3 saniyeye ihtiyacı var.bu bizi ferrarinin önüne geçirmez ama en azından denk konumda oluruz.bu arada haber fotoğrafı süper olmuş 🙂 tabi haberde..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir