"Petrov Yıllarca F1'de Kalacak"

yazar:

kategori:

Renault’ya kazandırdığı Rus sponsorlar sayesinde takımda kalacağı düşünülen Petrov’un takımdaki durumu henüz netleşmedi ve genel olarak çaylak sürücü göstermiş olduğu performansla takımını memnun edemedi.

Menajer Oksana Kosachenko “Tüm tarafları temin ederim ki, Vitaly gelecek sene, bir sonraki sene ve şimdiden itibaren 3 sene Formula 1’de olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. f1'de 3 seneliğine ne garanti edilebilmiş ki petrovun yarış koltuğu garanti ediliyor.

    petrov, oksanaya sadece şunu sorsun, önümüzdeki sene benden daha iyi bir rus pilot f1'e giriş yaparsa ne olacak. sponsorların ona doğru kaymasını nasıl engelleyeceksin. ve sponsorlar olmadan beni nasıl 3 sene f1 de tutacaksın. cevabı sözlü vermesini tercih etsin.

  2. Valla sadece sponsor da yetmiyor. Elinde sponsor olup, takımdan kovulan da gördük. Petrov kötü bir pilot değil, hala görüşüm bu yönde. Kariyerde başarı istiyorsak da Barwa Addax takımındayken elde edilmiş bir 2009 GP2 2liği var.

    Ancak sponsorlar ve Ruslar F1'e küsmezse ve üstüne Mikhail Aleshin de Renault Series şampiyonluğunun üstüne bir şeyler eklerse, onu da F1'de seyredeceğiz.

  3. Vitaly i F1 de tutacaklardır Reault olmaz Virgin olur olmassa Lotus olur Gelecek plnlarında Rusya GP var bi halk kahramanı lazım Rus halkı kendi pitleride oalcağı için bi şekilde kedi kahramanlarına destek vereceklerdir.Adamların pisti yok meydanda kahramanları var pistide dayıyolar ohh valla.. Bizde yıllardır pistvar bi kamil çıkaramadık ortaya.. Ulen istanbul Park elimizden giderse ki bana göre çokdan kuyusu kazıldı baksana Ecce. amcaya yağlıyo ballıyo İstanbul Parkı arkasından da ama seyirci ilgisi yok diye altını çiziyo.Bunlar ısıtma havaları.Merak ediyorum elimizden F1 gidince tekrar takvimde yer almamız kaç yıl sürecek…Macaristann o berbat pistini kldırsınlar takvimden gül gibi İstanbul Park dursun.. =))

  4. Keşke hemen gösterse 🙂

  5. Önümüzdeki sezonda basit hatalar yaparsa hiç sanmıyorum reno kapıyı gösterir petrova.

  6. Tamam arkadşlar ben kabul ediyorum Petrov Çinde Malezyada Macaristanda Türkiye deki gibi berformans göstersin kalsın dersin ama İnanın Monocoda Spada Avustralyada Japonyada bir Kubicamız daha olsaydı şimdi herşey daha farklı olabilirdi.Yamamoto da iyi para ediyormuş bu arada

  7. Başlık felaket haberi gibi geldi bana nedense.. Petrov'u seviyorum, bir ışık var aslında ama eğer sezonun ikinci yarısından beri gösterdiği o sürekli gerileyen performansla yıllarca Formula 1'de kalacaksa kimse istemez galiba. Kendisine üzerinde baskı olmadan bir yıl daha şans verilmeli hala aynıysa el sallanıp, kapının yeri gösterilmeli bence.
    Tabii Petrov çok şanssız ki, Kubica gibi sert kayaya çarptı takım arkadaşı olarak.


  8. u99pu89p
    huııo

  9. efendimayin  avatarı

    Ben vitalye güveniyorum seneye kubicayada kafa tutabilir bence.

  10. (bkz: aykut kocaman'ın oturtmaya çalıştığı sistem)

  11. R30 oturursun arkadaşım haklısın bknz Yamamoto yarış başı bir milyon dolar ödüyor dedikoduları var:))

  12. Yusuf  Hitay avatarı

    kalmasa da olurdu

  13. Abartısız söylüyorum o kadar sponsor para bende de olsun ben bile o koltukta olabilirim :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir