Alonso: "İlk İzlenimlerim Olumlu"

yazar:

kategori:

Alonso: “Dün gece Seul’e geldim ve bu sabah ilk Kore GP için Yeongam’a geçtim. Öğle yemeğiş ardından piste gittim. Çünkü pistin neye benzediğini kendim görmek istedim. İlk izlenimimin olumlu olduğunu söylemeliyim.”

“Her şeyden önce büyük bir sürpriz yok; önceki haftalarda simülatörde gördüklerimiz ile gerçek arasında çok şey aynı. Çok ilginç bir pist görüntüsünde. Üzerinde sürmek eğlenceli olmalı, özellikle de son bölümde. Pist nereye benziyor? Farklı yerlerin karışımı gibi. İlk sektör bana daha çok Bahreyn’i hatırlatıyor; sizi 180 derecelik viraja götüren sert fren gerektiren uzun düzlüğü ile. İkinci bölüm ise Türkiye’ye benziyor, özellikle de 11. viraj. Orası, Türkiye’deki 8. virajı hatırlatıyor. Son bölüm ise Abu Dhabi’nin son bölümüne benziyor”

“Yeni bir piste gittiğinizde sürüş açısından her zamankine göre daha meraklı olursunuz. Bu yüzden Cuma günü ilk turu atmak çok uzun sürecek gibi. Seyre değer bir yarışın içinde olabileceğimizi düşünüyorum. Geçişin mümkün göründüğü en azından bir iki yer var, özellikle de bir kilometreden fazla uzunluktaki düzlüğün sonundaki 3. virajda fren bölgesi. Yarışın ilk turu oldukça hareketli olmalı, hatta kalkışta göreceğimizden fazlası”


Yorumlar

  1. frenlere çok iş düşecekse kronik fren sorunu var rbr de havada çok sıcak olursa rbr nin fren sorunu olabilir.mercedes gp de frenlerde sorun yaşayabilir

  2. Sıralama 1-VET 2-ALO 3-HAM

    Yarış 1-VET 2-HAM 3-ALO

    olabilir bence.

  3. yarışa gelınce bence pıst mclarene uygun ama mclarendende hamılton olmazsa button bısey yapamaz ama bana taraftarlık yapmıyorum ama alonso pole yı ve yarısı alır gıbı gelıyooo

  4. radıo head arkadaş real mılan maçı ıçın ne dıyor ben koyu alonso ve ronaldocuyumdurdaa:)

  5. hamıystına bakınca kim bakarsa baksın bir f1 pilotu gözkmüyor.benim tarafımdan da gebermesini isteidğim,birdaha şampiyonluk yüzü görmemesini dilediğim orospu nicolu fetish filmlerde orospu diye kullanmama izin verecek bir yamyam gözüküyopr.

  6. Bu pistte favorilerim Alonso-Hamilton-Vettel.Nedendir bilmiyorum,ama bu pist bu 3 pilota çok uyuyor.Bende burda araçtan daha ziyade,pilotaj önemli.Hayırlısı olsun,hak eden kazansın.

  7. Nihat durduğumuz yerden sebeptir bu farklılık sanırım.
    senin oradan bakınca bir f1 pilotu gözüküyor.
    benim olduğum yerden bakınca ise ………..

  8. bu yazı bi röportajdan derlenmiş değil. ferrari'nin websitesindeki alonso'nun blogundan alınma. bi gazeteci alonso'ya soru sormuş o da yemek yedim, oraya gittim, şunu yaptım bilmem ne demiş değil yani 🙂 bizzat kendisi yazıyor. yazının devamında real madrid – milan maçından bile bahsetmiş 🙂

  9. inşallah sonuçta Türkiye ye benzer ne diyelim başarılar:))

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    @turbo

    ilahi bundy 🙂

  11. yahu can senin şu istikrarına hayranım dostum.abi nasıl beceriyorsun bunu merak ediyorum.bıkmadan usanmadan diazla uğraşıyorsun ya:)

  12. -Dün gece Seul'e geldim.
    -Bu sabah ilk Kore GP için Yeongam'a geçtim.
    -Öğle yemeğinin ardından piste gittim.

    güzel ayrıntılar hemde oldukça ilginç şeyler.

  13. MagicAlonso avatarı

    Güzel yarış olacak.Umarım güçlü bir sonuçla ayrılırız buradan.Hadi koçum zorlamaya devam.ayrıca yeni pistlere hızlı uyum sağlayıp hızlı olabildiğini biliyoruz.

  14. Aman türkiye ye benzemesin,türkiye ferrariye uymuyor:)

  15. sezonun son yarışı olmalı bence tüm pistlerden alıntı yapmışlar bi spa eksik 😀

    düzlük bezniyor aslında

  16. burak bocek avatarı

    Bu pistte frenlere önemli iş düşebileceği söyleniyor.Alonso buna vurgu yapmış gerçekten tüm pakedi zorlayan bir pist.Her şey mevcut

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir