Orgenizatörler, Kore'deki Gecikme İçin Üzgün

yazar:

kategori:

Cuma antrenmanları öncesinde Kore’de çalışmaların devam etmesi ile birlikte yetkililer, pistin istedikleri gibi bitiremediklerini kabul etti. Yetkililer ayrıca, bir yarışa ev sahipliği yapmanın lojistiği ile ilgili de dersler çıkardıklarını ekledi

Yarış Organizatörü Yung Cho Chung, bu hafta sonunun istedikleri kadar iyi olmayacağını ama mesele ile başa çıkabileceklerini dile getirdi.

Chung: “Sadece pisti düşünürsek sorun yok. Ama kalanı için hiç memnun değilim. Çünkü takvimin 2 ay gerisindeyiz”

“Bu yüzden her şeyi yapmak için zamanımın yoktu. İzleyenler için üzgünüz. Çünkü yarışma başladığında sadece siyah bir asfalt ve araçları görecekler”

“İnsanlar için daha hoş bir ortam isterdim ve gelecek sene için bazı planlarım var. Çok daha yeşil görünmesini sağlamak istiyorum; gelecek sene bunu yapmalıyım. Buraya gelen insanların sadece yarışlardan değil, tesislerin geri kalanından da keyif almasını istersiniz”

“İnsanlar, güzel bir pist olduğunu söylüyor; beklediklerinden daha iyiymiş. Ama ben kendimi kötü hissediyorum ve kendimden %10 memnun değilim.”

Chung, yarış organizatörlerinin ve yerel hükümet yetkililerinin, yöredeki otel odaları standartları hakkında şikâyetler de dâhil olmak üzere oluşan sorunları görüşmek için toplantı yaptığını, gelecek için gelişim amacıyla hamlelerde bulunacaklarını belirtti.”

“Gerekli olan gelişimleri not aldım ve dün gece meseleleri görüşmek için hükümet yetkilileri ile toplantı yaptık. Onları eğitmeli ve kültür farklılıklarını anlamalıyız”

FIA’nın çok geç onay vermesine rağmen Chung, yarışın iptal olacağını hiç düşünmemiş.

Chung: “Son birkaç ayda çok sıkı çalıştık. Çünkü hava koşulları nedeniyle takvimin gerisindeydik. Temmuz ve Ağustos aylarında 38 gün durmadan yağmur yağdı ve işçilerimiz hiç bir şey yapamadı”

“Bu yüzden planı değiştirmek zorunda kaldım, son gün yaklaşırken gerçekten çok sıkı bir şekilde çalıştık. Ama yarışın iptalini veya açılışın ertelenmesini hiç düşünmedik”

“Gördüğünüz gibi bugün 1500 çalışan var. Artı, ordunun büyük yardımı oldu. Hepsi, bu yapının bir parçası olmak istiyor.”


Yorumlar

  1. MagicAlonso avatarı

    aynen sana katılıyorum f1ilyof1 bizim pist sanki sahra çölünde nebir yeşillik ne aktitivite yapılabilcek güzel mekanlar.sadece çevredeki lüks villalardan başka hiçbirşey yok.

  2. "İnsanlar için daha hoş bir ortam isterdim ve gelecek sene için bazı planlarım var. Çok daha yeşil görünmesini sağlamak istiyorum; gelecek sene bunu yapmalıyım. Buraya gelen insanların sadece yarışlardan değil, tesislerin geri kalanından da keyif almasını istersiniz"

    Bu söze dikkat Türkiye de olmayanda bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir