Vettel Şampiyon Olabileceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Bitime üç yarış kala Vettel, son yarışlarda farkı eritmesine rağmen Webber’in 14 puan gerisinde

Red Bull pilotu, sezonun önceki dönemlerinde durumun daha kötü olduğunu ve zirveye ulaşabileceğine inandığını belirtti.

Vettel: “Benim için bu sene daha kötüydü durum. (şimdi) iyi bir konumdayız. Son yarışlarda araç gerçekten iyiydi, gerçekten güçlüydü”

“2007’de olan bir şekilde oldu ve Kimi (Raikkonen) 17 puan geride, şampiyonluğu kazanmada çok az şansa sahipti. Bu yüzden bunun mümkün olacağını gösterdi.”

“Azamisini yaptı ve o yarışları kazandı. Ama bu, diğerlerinin bitirememesi veya pek yukarıda olamamasını da gerektiriyor.”

“Üç yarış kala hepimizin de böyle yapması (kazanması) gerek. Bazıları daha iyi, bazılar daha kötü ama bu bir yarışma”

“İniş çıkışların olması normal diye düşünüyorum. Bazen daha fazla bazen daha az ama beklenti, şampiyonluk için mücadele edebilecek bir konumda olmaktı ve şimdi iyi, güçlü bir konumdayız. Şimdiye kadar beklentileri karşıladık”

Lider Webber ise son yarışlarda yaklaşımını değiştirmeyeceğini ve sadece her yarıştan mümkün olanın en iyisini almaya çalışacağını söyledi.

Webber: “Bir şeyleri hesaplamaya başlamak saçmalık. Çünkü çok şey olabilir. Gelecek iki yarışı kazanırsam her halde bitmiştir.”

“İyi iş çıkarma açısından bu, başka bir etkinlik, başka bir yarış var önümüzde. Ne yaptıysam ona devam edeceğim. Son yarışlarda fark, doğru yönde ilerledi ve bunu sürdürmem gerek.”

“Elimden gelenin en iyisini yapmaya devam etmeliyim. Eğer en iyisini yaparsam, sonuç zaten kendiliğinden gelecektir.”


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    En rahat alonso çünkü güçsüz araba onun altında.

  2. webber moralini yüksek tutsa ii olur alonso nun dışında asıl o psikolojik olarak zor bi dönemde bu hafta sonu sadece vettel için değil alonso ve webber içinde dönüm noktası olucak

  3. Push sebastian push push push

  4. alonso ilk virajda dışarı çıkacak demedi demeyin

  5. Webber bu yarışta sönük kalacak gibime geliyor.Singapurdaki'nin tersi pozisyonlarda Vettel-Alonso mücadelesi gelir bence.

  6. efendimayin  avatarı

    Off özellikle bu hafta alonso arabayı ağlatacak. 3 pilotda deli gibi zorlamak durumunda. Bu hafta vettel için dönüm noktası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir