Kubica: "Webber Ya da Alonso"

yazar:

kategori:

Webber 220 puanla kendisini 14 puan geriden takip eden takım arkadaşı Sebastian Vettle ve Fernando Alonso’nun önünde lider durumda.

Kubica “Red Bull’un Kore için favori olduğunu düşünüyorum ancak diğer takımlar da yakın olabilirler. Pistin bazı bölümleri Ferrari ve Mclaren’e uyuyor ancak yine de Red Bull favori.” dedi.

Şampiyonluk mücadelesi hakkında Kubica “Webber ve Alonso arasında. 3 yarış var ve bana göre onlar daha iyi şansa sahipler ancak hatalı da olabilirim. Genelde 2 kişiye dikkat çektiğinizde 3.sü kazanır.” dedi.

Kubica ayrıca, Renault’nun R30 üzerindeki geliştirme çalışmalarını durdurup 2011 aracına odaklanmasına rağmen, Kore için iyimser konuşuyor.

Kubica “2011 aracına odaklanma uzun zaman önce oldu. En son güncellememiz Spa’daki F-kanal oldu. Bu güncelleme de Kore’de çok yardımcı olacak. Spa’da çok güçlüydük ve fabrikada gösterilen çaba piste % 100 yansıtıldı. Bu senenin en büyük ödülü F-kanaldı.”

“Sezona düşük hızlı virajlarda oldukça güçlü ancak yüksek hızlı virajlarda yavaş kalarak başladık ancak Suzuka’da yüksek hızlı virajlarda da iyiydik. Bu yüzden iyimserim.”

“Dengeli olmalıyız. Aracı geliştirirken tüm pistlerde rekabetçi olmaya çalışmalısınız. Burası bizim için iyi olabilir, aynı şekilde Brezilya da. Tahmin etmesi zor.” dedi.


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Vettel yada alonso. Webber sadece alonso veya vettelin başına bir şey gelirse şampiyon olabilir bence.

  2. Ertan Akkaş avatarı

    Eminim eksiğe basanlarda o sırada gülüyordur. =)

  3. len hakan, millet sana kızıyor basıyor eksiyi ama, her yazdığınla güldürüyorsun beni 🙂

  4. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    eVET hiç gerek fetuş metuş konuylada hiç alakası yok, arkadaş aklınca benzetme yapmış ama sevimsiz bi benzetme olmuş, hiç birimiz herkül ü sevmiyoruz 😀 belki ama kaş yaparkende göz çıkarılmaz yani….

  5. ne kadar herkül'ü günahım kadar sevmesem de, insanlara siyasi yakıştırmalar yapmasak daha iyi olur bence arkadaşlar. Ya da dini, her neyse.

  6. herkül de cübbeli ahmet hoca adına.

  7. Ya Herkül, Rai hakkaten sizden birine benziyo ha. cemaatten mi?

  8. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    alper katılıyorum hrküle acıkı bi kaç gece yaşattı sanırım:D:D

  9. Herkül Alonso … seni

  10. burda karekter yarıştırmıyoruz pilotajdan bahsediyoruz

  11. MagicAlonso avatarı

    Fetuş gücü adına:)

  12. fantastico _alonso avatarı
    fantastico _alonso

    peki ya sen kimin gücü adına herkül?….

  13. webber bileğin gücü adına…
    alonso paranın gücü adına…

  14. Bu senenin hem süprüz takımlarından birisiyiz kimse bu kadar olacağını beklemiyordu 2009 yılı gibi bir vasat dönemden sonra.Bende umutluyum kaybedecek hiç birşeyimiz yok elimizden geleni yapmalıyız R31 e de başlanması ayrı bir sevinç veriyor insan hadi hayırlısı ortaya güzel bir araba çıkabilir neden olmasın R30 un güzel yanlarını alıp ve birde R30 un eksik yanlarını ele alıp R31 e en iyi şekilde eksik yanlkarını geliştirerek adepte ettikmi tamamdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir