Hamilton: "Hedefimiz Tüm Yarışları Kazanmak"

yazar:

kategori:

2008 şampiyonu, son yarışlardaki kazaları ve şanssızlıklarının ardından şampiyonada liderin 28 puan gerisine düştü ancak yine de pes etmiş değil.

Hamilton “Kendimi harika hissediyorum. Burada gerçekten iyimser hissediyorum. Enerji dolu, heyecanlı ve iyimserim.”

“3 yarış var ve daha bir çok puan kazanmak mümkün. Hedefimiz tüm yarışları kazanmak ve son 3 yarışta çok zorlamayı hedefliyoruz.”

“Şu anda kendimi çok daha rahat hissediyorum. Son yarışlar çok zordu ve ne yazıkki hatalar yaptım ve bazen araçta sorun oldu ancak biz takım olarak kazanıp kaybediyoruz.”

“Hatalarımızdan ders çıkardığımızı ve olumlu bir şekilde döndüğümüzü düşünüyorum. Heyecanlı, güçlü ve gerçekten yarış için sabırsızlanan bir durumdayım. Tekrar yarış hafta sonunda olduğumuz için mutluyum.”

“Hayatta pişmanlıklarla yaşamam. Bu bana göre değil. Tabiki şanssız olduğum bazı zamanlar oldu ve bunların tekrarlanmamasını umuyorum. Ancak bu tür olaylar insanların karakterini güçlendiriyor.”

“Şu anda olumlu ve güçlü hissediyorum ve en azından Red Bull’a yakın olacak bir aracımın olduğunu hissediyorum. Umarım onlarla mücadele edebiliriz.”

“Son yarışta çok rekabetçiydik. Gridde 3.ydük ve yarışta galibiyet şansımız vardı ve burada da biraz geliştik.”

“Son yarışa getirdiklerimizin burada da çalışması lazım. Umarım, dayanıklılıkla birlikte galibiyet fırsatımız olur.” dedi.


Yorumlar

  1. umarım Alonso dışındaki 4 adamında sonu aynı öyle olur.maviler ve griler için konuşuyorum.seninkisi içinde geçerli.

  2. rahmetli özhan canaydın döneminde fatih terimin 2.hocalık döneminde maçları ikitellide kışın kurtların uluduğu atatürk olimpiyat stadında oynamıştık. avrupa kupasında iddialıydık. başkanımız güzel bir slogan ile avrupa kupalarında motive olmamızı istiyordu…
    hedef üç maçta 200.000 bilet…
    olimpiyatta avrupayı titret…

    titreyen biz olduk. sonuç malum:)
    umarım mclaren ve pilotunun hedefi de böyle hayal olmaz.

  3. yapsın bir zahmet.Alonso kazansın hiç bir sorun yaşamasın en önemlisi bu.davidson ve alexander lyons ne şanslıki ''Fernando Alonso Diaz'' ile yarışma şerefine sahipler.

  4. alonso önce kazansın da hamilton sizin güzel hatrınız için 2. olsun mühim değil tabi gerçekten kazanabiliyorsanız 😀 lafta kalmasın kazansın da görelim hamilton da üztüne düşeni yapar geçer red bulları pist üstünde 2. olur 😛

  5. bu zeytin çocukta kiminin ki gibi bedevi şansı var. çok yakınındaki şampiyonluk zora girdi.

  6. ha gayret şampiyon olacaz diyeceksin.diğerlerine hiç bir yer uymuyor.mars bile mclarene uyuyor.

  7. Favori olucağımız bir pist var oda Abu Dhabi. Spa gibi. Onun haricinde diğerlerinde güçlü olucağız. Melbourne, Çin veya Türkiye de olduğu gibi.

    Brezilya yada herkesin aksine McLaren a uyan bir pist(en çok kazanan McLaren). Yüksek yere basma gerektiren bir pist değil. Sadece 2. sektör biraz tümsekli ve dar. Onun haricinde bir sorun teşkil etmiyor.

  8. davidson umarım tüm hafta sonu ''Fernando Alonso Diaz'' ın gerisinde kalırsın.ama 2 nci olur ve bize yardımcı olursun.Ezeli rekabet ebedi dostluk.

  9. Yusuf  Hitay avatarı

    son 3 yarış içinde kazanma ihtimalimizin en yüksek olduğu yarış, bakalım neler olucak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir