McLaren Sonuçlardan Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton: “Bu sabah pist oldukça kirliydi. Bu yüzden bütün pilotlar fazlasıyla kayma yaşadı. Ama gün içinde pistin evrimi oldukça fazlaydı. Böylece pist şu anda olduk aiyi duruma geldi, gerçi çizgi dışında hâlâ çok toz var”

“Düzlüklerde hızlıydık; ikinci ve üçüncü sektörde de rekabetçi göründük, bu da ümit verici. Pist çok hızlı ve burada iyi bir araca sahip olmalısınız. Bizim aracın da öyle olduğunu hissediyoruz”

“Bugün, piste getirdiğimiz bazı yeni parçaların evrimi üzerine geçti. Derecelere bakılırsa Red Bull’lar kadar rekabetçiyiz. Ama Renault ve Ferrari de hızlı. Bu yüzden sıralamada işler biraz da hangi pilotun hızlı turundan azamisini elde edeceğine bağlı olacak gibi.”

Jenson Button: “Aracımız burada oldukça iyi performans gösteriyor. Pistten de keyif alıyorum. Eğlenceli ve akıcı. Başlarda pist zorlayıcıydı. Çünkü çok kaygandı. Pistte tutunmanın çabuk oluştuğunu hissettim. Çok toz var, tek sorun da bu”

“Öğleden sonraki antrenmanda biraz zaman kaybettim. Hayal kırıklığı yarattı. Çünkü ağır yakıt yükü ile sürüş yapamadım. Araç aşırı ısındı. Bu yüzden pit yolunda dışarı atladım. Çünkü duman çıkmaya başlamıştı ve düzeltmek için biraz zaman kaybettik. Bunun haricinde oldukça iyi bir gün geçirdik”

“İlk sektörde çok güçlüyüz, sanırım insanlar zaten bunu bekliyordu. Ama diğer sektörlerde de oldukça güçlüyüz. Cesaret verici. Aslında hafta sonunun geri kalanını dört gözle bekliyorum”


Yorumlar

  1. gel Alonso cu ol.bırak şu soba yaldızını.

  2. yarış işlerken tek derdim mclaren diyorsun iimiş cidden
    ama unutma ağacı kurt insanı dert yer 😀 aman dikkat

  3. sırlamada 21 23 olalalım ama diğer 4 ünden önde bitirelim.sizde 1 2 başlayın ilk turda yarış dışı kalın.mclaren yarış dışı kalınca canım sıkılmıyor.neyse umarım herşey Alonso için sorunsuz olur.

  4. size de 21-23 kalıyor o zmaan.

  5. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    ha ha ha

  6. 11-13 daha iyi olur =)

  7. Sanırım pistdeki tozdan kaynaklanan bir soğutma sorunu yaşadık.

    Güçlü gözüktük ama kim önde kim arkada bu söylemek çok zor. Pist koşulları çok kötü olmasa da kötü.

    Çift rakamlı start alıcaklar yandı diyorum. İnşallah 1 ve 3 oluruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir