Massa: "Her Sene Koltuğuma Farklı Biri Oturuyor"

yazar:

kategori:

Rossi’nin gelişinden memnun olacağını söylese de Alonso, bunun mümkün olmayacağını düşünüyor.

Rossi ile takım arkadaşı olma konusunda Alonso: “Elbette, neden olmasın”

“Valentino harika bir şampiyon ama böylesi bir şeyin olacağını düşünmüyorum.”

Ferrari ve Massa, 2010 sezonu sonunda Brezilyalı pilotun koltuğunu kaybedeceği yönündeki söylentileri sürekli olarak reddetmişti.

Son itiraz Kore’de yine Massa’dan geldi.

Massa: “Her sene benim yerime birileri geliyor. Alonso benim koltuğumda 3 sene yarıştı, sonra yerime Sebastian geldi, şimdi de yine Rossi”

“Bu yüzden, sorun yok. Her sene aynı şey ve ben hâlâ buradayım”


Yorumlar

  1. Rossi değil elbette. Ama MAsaa hiç değil

  2. Ben Massa'nın bu sezon rezalet bir performans gösterdiğini düşünüyorum. Tamam Button'da Lewis'ten yavaş bu sezon fakat bir şekilde hala şampiyonanın içinde. Alonso o kadar hata yaptı ama o hatalar olurken Massa ortalıklarda hiç gözükmedi. Ben Massa'nın bu sezon ki performansını beğenen kişi veya kişilere kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum. İşin özü, massa iyi bir pilottur falan ama bu sezon çuvallamıştır, seneye pirelliler ile ne yapacak göreceğiz.

  3. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Alonso'nun demek istediğini anlamadım Rossi ile kavgalı değilmiydi?

  4. efendimayin  avatarı

    Rossiyi getirecek kadar yanlış iş yapmaz ferrari. Ama ben kubicanın geleceğini düşünüyorum.

  5. Rossi f1 de tutunamaz…

    F60 ile yaptığı testlerde massadan 3sn yavaş sonuçlar aldığını hatırlıyorum.Massa geçen sene malum sebepten bu sene de lastik sebebiyle vs… işte çoğaltılabilir Kırmızılardan beklenen performansı çıkartamadı gelecek sene de şayet bu şekilde giderse topu dikmiş olur. Montezelemo 2011 sonuna kadar sabredecektir.

    Düşünüyorum bu senein sonunda Massa nın yerine kim gelebilir die MAssa kadar pişmiş ve sağlam performans gösterebilecek aklıma gelen tek pilot KUBICA… Onun sözleşmesi vs… derken bu sene acele etmeyceklerdir derim…

  6. Massa'nın performansından şikayet ederken Rossi'nin Ferrari ile anılması saçmalalıktan öteye gitmiyor. Rossi MotoGP'nin adeta bir simgesi ve F1'de işi olduğunu düşünmüyorum. Ferrari belli ki Massa'yı artık defterden sildi ve takımdan ayrılması için çeşitli bahaneler öne sürmeye başladı. Aslında sezonun ikinci yarısıyla birlikte formu çok da kötü değildi. Alonso'dan sonra en çok puan toplayan pilotlardan birisiydi Japonya öncesinde.

    Alonso'nun ikinci olduğu Macaristan'da Massa dördüncü olarak Button'dan puan çalmayı başardı. Spa'da Alonso spin atıp yarış dışı kalırken Massa bütün yarış hatasız sürdü ve dördüncülüğü kazandı, Monza'da Hamilton ilk virajda yarış dışı kalırken, Vettel ve Webber'den daha fazla puan kazanarak üçüncü oldu. Singapur'da sıralama turlarında mekanik arıza yaşadı ve gridin son sırasından başlamasına rağmen günün sonunda birkaç puan koparmayı başardı.

    Takımın isteklerini karşılayamadığını söylemek çok zor. Evet Alonso'yu mağlup edemedi (Spa hariç) fakat takım zaten ondan bunu yapmasını istemiyor. Montezemolo'nun ima ettiği gibi (Ferrari için yarışanlar kendisi için yarışmazlar, Ferrari renkleri için yarışırlar. Kim kendi için yarışmak isterse takımı karşısında bulur.) dışarıdan bakıldığında kendisi adına yarıştığını söylemek de güç görünüyor. Bütün bu açıklamalar Montezemolo'nun bir şeylere çoktan karar verdiğini ve bu yalanlarla zemin oluşturmaya çalıştığını fakat Massa'nın son yarışlarda gösterdiği performanstan dolayı bunu açıklayamadığını işaret ediyor.

    Birileri Massa'nın son zamanlardaki performansını daha fazla eleştirmek isterse şunu diyebilir, eğer Macaristan'da saniyenin birkaç onda birlik dilimi kadar hızlı olsaydı Vettel'i mağlup edip üçüncü olabilir ve aynı şekilde Monza'da Button'ı geride bırakabilirdi. Fakat eğer saniyenin birkaç onda birlik dilimi kadar hızlı olsaydı bu Alonso ile aynı tempoyu yakalayacağı anlamına geliyor ve birbirine bu kadar yakın iki pilotu takımın nasıl kontrol edeceğini anlamak çok zorlaşıyor.

    Bazı şeyler Almanya kopmaya başladı ve Montezemolo için Hockenheim milad oldu. Massa ağzıyla kuş tutsa bu saatten sonra yaranamaz. Schumacher, Raikkonen bile kapının önüne koyulurken Massa'yı göndermekte zorlanacaklarını sanmıyorum.

  7. Alonso üç senedir Ferrari'de deniyor ve 3.sene de koltuğu kaptı Rossi içinde 3 senedir Ferrari'de deniyor Massa dikkat etde oda koltuğu kapmasın :)) bu performansla seni Ferrari'de fazla tutmazlar..Bende taşın yerinde ağır olduğunu Rossinin Moto Gp'de kalmasını istiyorum ama böyle giderse Massa koltuğunu kaptıracak Scuderia'nın tek pilotla yarışmaya çok fazla katlanmaz diye düşünüyorum..

  8. Yakında benim bile adım çıkıcak, o derece yani.

  9. Alonso benim koltuğumda 3 sene yarıştı, sonra yerime Sebastian geldi, şimdi de yine Rossi

    Gerçekten muhteşem bir açıklama olmuş, lafı gediğine oturtmuş 🙂

    Rossi ve F1 mi? Schumacher bu kadar zorlanırken, geçen sezon badoer ve fisichellayı Ferrari ile boğuşurken gördükten sonra, şöyle demek istiyorum; siz kafayı peynir ekmekle mi yediniz?

  10. Saçmalık Rossi gelsin F1 de ne yapsın başarılı olacağını düşünmüyorum ikiside birbirinden ayrı bir seri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir