Dennis "Mclaren Kovalainen'i Revizyondan Geçirdi"

yazar:

kategori:

Ron Dennis’e göre Mclaren Heikki Kovalainen’in kendisine olan güvenini revizyondan geçirdi ve onu takım arkadaşına zor anlar yaşatacak bir pilot haline getirdi.

Daily Telegraph’a konuşan Dennis "Heikki geçen sene sistematik olarak parçalara ayrılmış birisiydi ve biz onu bu sene sistematik olarak birleştirdik."

"Ona 3 ya da daha fazla yarış sonra bakın. Lewis’e zor anlar yaşatacak. Lewis bunu biliyor, bu konu için mutlular ve zaman zaman bu konu hakkında şakalaşıyorlar. Bende öyle umuyorum ve pilotlar arasındaki rekabetçilik arttığında harmoni devam edecek." dedi.

Heikki Kovalainen geçen sene Renault takımı ile Formula 1’e merhaba demiş ve ilk yarışının ardından takım patronu tarafından sert bir şekilde eleştirilmişti ancak Kovalainen sezon sonunda takım ile yollarını ayırdı ve Mclaren’de Fernando Alonso’dan boşalan koltuğa geçti.

Dennis "Bu bir pilotun nasıl motivasyonunu kaybettiği ve fiziksel hazırlığında nasıl yanlış yönlendirildiğinin hikayesi. "

"Mclaren F1 CEO’su Martin Whitmarsh’ın kredisi ve durumu analiz edenlerin katkısı ile reçete çıkarıldı. Kalıplar çıkardık. Sürücü yetenekleri ne durumdaydı ve kim en iyi takımdaydı?"

"Bu kriterlere baktığımızda Heikki diğer seçeneklerden çok öne çıkmıştı. Daha sonra onunla konuştuk ve onun kendisine olan inancını tekrar kazandırmamız ile nerede ne yapması gerektiğini bilmesi gereken bir konuma koyduk." dedi.


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    her bir pilotun renault da geçmişi vardır smaherin bileee he iki biriatorenin öğrencisiydii

  2. beril sarac avatarı

    ""Dennis "Bu bir pilotun nasıl motivasyonunu kaybettiği ve fiziksel hazırlığında nasıl yanlış yönlendirildiğinin hikayesi. ""

    ron dennis, renoya laf edeceğine kendisine baksın önce.. geçen sene alonsonun motivasyonunu kaybettiren kimdi acaba?? .. ayrılmalı bence..f1 dünyasının sağlığı için:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir