Button'un Başı Lastiklerle Yine Belada

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, takım arkadaşı Hamilton’dan çok daha yavaş bir şekilde 7. sırada yer aldı ve tutunma eksikliğinden şikâyet etti.

Button: “Araç dün iyiydi ve bu sabah çok memnunduk. Ama öğleden sonra lastikleri ısıtamadım; ön ve arka kilitleme ve genel tutunma ile başım belaya girdi”

“Tutunma yakalayamadım. Bu kadar geride kaldığım için hayal kırıklığı yaşıyorum. Lewis çok daha hızlıydı ama yine de ancak 4. olabildi.”

“Bu yüzden bir süre bunun üzerine düşünmemiz gerekecek. Ama iyi olan, temiz taraftan kalkacak olmamız ve kalkışın ardından iki düzlüğün bulunması. Bu yüzden eğlenceli bir ilk tur olacak.”

Button, kalkışta yer kazanabileceğini ve yarınki yarışta havanın da etkili olabileceğini belirtti.

Button: “İşler havanın durumuna bağlı. Böyle soğuk olursa lastikleri ısıtmak herkes için sorun olut, özellikle de yakıt yükü fazla olunca önleri ısıtmak. Hava nasıl olursa olsun zor geçecek. Ayrıca yağmur şansı da var yarın. İşler biraz da havaya bağlı”

“İlk turda yarışınızı yüceltebiliriz veya yerin dibine sokabilirsiniz. Bu yüzden iyi bir kalkış yapıp biraz yer kazanmak istiyoruz”


Yorumlar

  1. Massa'nın da lastiklerle başı belada.Yumuşak lastiklerin bile kendisi için hayli sert olduğunu söyledi.Ama bazıları bunu kabullenemiyor.Massa'nın gerilerde kalmasında bir bahane arıyorlar.Aynı şekilde Button'dan da fazla bişey beklemeyin.Zaten kendisi itiraf etti.Hamilton benden daha hızlı dedi.Nedense button bu yıl ron dennise rağmen çok fazla şikayet ediyor.Kendi evinde bile aracı hakkında'sürülemeyecek kadar kötüydü' dedi.Hatta macaristanda sürekli şikayet eden buttonu 'şuminin frenleri arızalandı' diye teselli ettiler.
    Siz de diğerleri gibi her lastiğe ve her şarta uyum sağlayın olsun bitsin diyeceğim ama sezon bitti.

  2. Özcan Kahraman avatarı
    Özcan Kahraman

    Lastiklerini biraz ıslatsınlar belki işe yarar

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    bi de get allah aşkına jenson

  4. yağmur dedinmi yüzün gülüyor değilmi button.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir