Rosberg ve Schumacher Yarış Tempolarına Güveniyor

yazar:

kategori:

Mercedes GP pilotu, sıralamayı 5. tamamladı ve özellikle McLaren ve Ferrari’den birilerini geçtikten sonra performansından memnun kaldığını belirtti.

Rosberg: “Beşinciliğimden çok memnunum. Bugün mümkün olan en iyi konumu elde ettik”

“McLaren ve Ferrari araçlarından birer tanesini, son zamanda bize çok yakın olan Robert’i geçmek güzeldi”

“Yarınki yarış için iyi bir konumdayız. Strateji, lastiklerdeki ufalanma konusunda önemli olacak. Ama o alanda da güçlüyüz. Biraz da şansla takıma harika bir sonuç vermek güzel olacak.”

Bir kere daha takım arkadaşına geçilen Schumacher, performansından memnun olduğunu ve yarışta daha güçlü olacağını söyledi.

Schumacher: “Yaptığımız değişikliklerle birlikte her şeyi bir araya getirmek için çok yoğun bir sıralama seansı geçirdim ama yerimden çok memnunum. Bugün daha fazlası mümkün değildi. Takım her iki aracı da son seansa sokarak harika bir yaptı. Bana göre pistin iyi tarafından kalkıyoruz”

“Yarın için oldukça iyimserim. Puanlar almalıyız, özellikle de ayarlarımızın yarışa yönelik olması nedeniyle. Dün antrenmanda iyi bir yarış tempomuz vardı ve ilk Kore GP’yi dört gözle bekliyorum”


Yorumlar

  1. schumacher61 avatarı

    yarın yine güzel bir yarış olacak.eminim ki rosberg yine schumi'ye kıyasla yavaş kalkacaktır (tabi schumacher onu geçecektir demiyorum ama herşey olabilir)schumi açısından güzel bir yarış olabileceğini düşünüyorum.rosberg'e karşı suzukadaki kadar üstün olabilir mi onu yarın göreceğiz ama öyle olmasını umuyorum.

  2. evet rosberg temiz taraftayız hamiltonı startta geçersek öndekilerinde hata yapmasıyla güzel sonuç yani podyum neden olmasın.ayrıca yeni pistlerde çok iyiyiz.bol şanslar adamım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir