İzle: Schumacher'in Barrichello'yu Engellediği An

yazar:

kategori:


Yorumlar

  1. Yolunu kapatmissa ceza alir,kiyametmi kopmus.Ne yaparsa yapsin ona yakisiyor,Schumaher iste.Simdi onun adini silmek icin bu tur seylermi insanlar kulaniyor.Ama cok gec,Schuminin adi F1-re buyuk harflarla yazildi ve hicbir zaman silinmeyecek….

  2. Yolunu kapatmissa ceza alir,kiyamet mi kopmus yolunu kapatmissa.Ne yaparsa yapsin ona yakisiyor, Schumaher iste.Simdi onun adini silmek icin bu tur siylerimi insanlar kulaniyor.Gec oldu artik onun adi F1 tarihine buyuk harflarla yazildi, ve hicbir zaman silinmeyecek….

  3. Alonso da 1001 surat oluyor o zaman 😀
    Yeni çocukluk hayalini merakla bekliyoruz 😀

  4. ALmanyada sahtekarlık yoktu takım emrı vardı gereken cezada alındı singapur 2008in FERRARİ ile ne alakası var ALonso Piquet ve Renault Arasında Gecen bir olay

  5. senin aklında bir sorun olmalı yada kendini ifade edemiyor olabilirsin.sahtekar diyince akla ScuderiaFerrariTeam (germany 2010) alonso (singapur 2008) gelmeli misalen bu sahtecilikdir.yalancı diyince aklına hamilton gelse bunu anlayabilirim.

  6. sahtekarlık diyince nedense aklıma hamılton gelıyor…

  7. haa işte djarum bizde aynısını alonso için söylüyoruz iyi pilot ama iki yüzle sahtekar hiç bir şeyden haberi olmayan bir zat.bu açıdan bakarsan olaya belki anlayabilirsin.schumayer bu tarz mücadelelerde yani kapışmalarda çok zorlar ama alonsonun hakkını vermek lazım çok fazla 2 tarafıda riske edecek hareketlerde pek fazla bulunmuyor.schumi,webber çok daha sert savunma yapan pilotlar.

  8. Hakikatten abartmış,yok hızlı turu değilmişte falan filan
    adama demezler mi sana ne hızlı turu değilse bile,engellemeye hakkın var mı?
    şümi bir efsane tamam,ama yıllarca adil olmayan hareketler yapmıştır,hep söylerim ilk sıralarda olduğu için fazla göze çarpmamıştır ,Hatırlayan vardı Alonso ya geçilmemek için monaco da aracı yolun ortasına park etmeler,şampiyonluk yarışında jac vilnue çarpmalar,onun güler yüzlüğünün aslında gerçek olmadığını gösteriyor,maskeli şumi.

  9. Kınıyorum.

    Şaka bir yana Rubinho yumuşak lastik takmış. Bu lastikle nasıl ikinci turunda atılıyor hızlı zaman anlamadım. Brawn biraz sallamış.

    Böyle bir olayda ceza gelmediyse, bir sürü olay çıkar araş tırırsak onlarada gelmemeli bence. Aklıma gelen en belirgini kova nın McLaren dayken 2008 Fransa (pistin adı bir türlü yazamamışımdır) Webber i engellemesiydi aynı böyleydi. Orda vermişlerdi cezayı.

    İsim farkı böyle oluyor işte. Kobe ye faul yapılmaz verilir Hidoya yapılır verilmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir