Alonso: "Şampiyona Henüz Bitmedi"

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu sezonun beşinci galibiyetini Kore’de elde ederken Webber ve Vettel’in yarış dışı kalmasıyla şampiyona liderliğine yükseldi.

Alosno, henüz bir şeyin değişmediğini söyledi ve Brezilya ve Abu Dabi’de kazanılacak puanların önemine değindi. 

“Gerçekten bir şey değişmedi. Yeni puanlama sistemiyle bir yarışta bile her şeyin değişebileceğini görüyoruz. Eğer hiç puan kazanamazsanız 25 puan kaybediyorsunuz.”

“Mark ve Seb şanssızdı ama her şey olabilir ve hâlâ dört/beş şampiyon adayı var. Podyumda olmak ve istikrarı yakalamak şampiyonluğun kilidi olacaktır.”

“Son yedi yarışta iyi iş çıkarıyoruz ama kalan iki yarışa da aynı şekilde gitmeliyiz. Podyumda olmamız gerek ve zaferler için mücadele vermeliyiz.”

“Bir yarışta alınan bir sonuç şampiyonanın tüm gidişatını değiştirmez. Hâlâ dört/beş aday var. Bu yüzden buraya gelmeden önce de her yarışın ne kadar önemli olacağını biliyorduk.”

“Burada alınan galibiyet harika oldu ve her yarışa bu hedefle gidiyoruz ama her hafta sonu için bu mümkün değil.”


Yorumlar

  1. awesome raceing by u i hope u win d 3rd championship an for ferrari

  2. adam kesin haklı 😀

  3. MagicAlonso avatarı

    adam haklı beyler:)

  4. bence brezilya ferrari'ye uygun tümsekli yapısıyla birlikte 🙂 ferrari hep başarılı olmuştur interlagos'ta. abu dabi ise muallak

  5. arkadaşlar bence şampiyon Fernando Alonso çünkü adam azimli.

  6. Açıkça söylüyorum, bence pilotlar şampiyonasını webber alacak.Ancak eğer alonso şampiyon olursa bilinmeli ki ona bu başarıyı getiren sahip olduğu iş ciddiyetidir…

  7. efendimayin  avatarı

    Abu dabi ferrariye çok uygun brezilya ortada.

  8. Önümüzdeki yarışta Motor problemi olmasın,son yarşta motor değiştirse de alacağı ceza şampiyon olmaya engel olmayabilir

  9. aslanıma başarılar diliyor… yolu açık olsun diyorum.

  10. Son yedi yarışta iyi iş çıkarıyoruz ama kalan iki yarışa da aynı şekilde gitmeliyiz. Podyumda olmamız gerek ve zaferler için mücadele vermeliyiz.

    Kesinlikle öyle. Daha önce de podyumda olmalıyım diyordu. Hedefini tutturdu, sonuç ortada. Umarım devamını da getirir Alonso. Almanya'dan itibaren Belçika hariç tüm yarışlarda podyum, bunların yanında 4 tane de birincilik.

  11. MagicAlonso avatarı

    çok doğru konuşuyor.avantajımız var ama bu hiçbirşey iafde etmiyor bu seneki şampiyonada.webber ve vettelin yaşadıklarını yaşamamamızın garantisi yok.Mekanik problem olmazsa ALonso güçlü konumda.Umarım brezilya da da güçlü bir sonuç elde ederiz.İşte ozaman çok daha rahat konuşabiliriz

  12. süper performans. alonso şampiyonluk kupasını bir ucundan tuttu. devamı da gelecektir bu form grafiği ile. bence düşünülmesi gereken en büyük ve tek tehlike, motor problemi ihtimali.. ferrari yemeden içmeden bu konuya eğilmeli.

  13. burak bocek avatarı

    Aslanım benim dün ben ne dedim kazanıcaz abi başka yolu yok.Elinize sağlık çocuklar.

  14. Button sen şampiyonada Redbull pilotlarıyla mücadele ediyoruz,4 pilot son yarışa gideceğiz derken,Alonso ve Ferrari nin adını ağzına almazken….Bak 4 pilot gidiyor ama sen yoksun.Ama Alonso yinede senide katıyor işin içine….Tebrikler adamım,tebrikler.diyecek söz yok.

  15. Hâlâ dört/beş aday var. Bu yüzden buraya gelmeden önce de hr yarışın ne kadar önemli olacağını biliyorduk."

    Tevazü ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.(Hz:Mevlana)

  16. tabiki bitmedi. bugün muhteşemdin. en iyisi olduğunu tekrar tekrar gösterdin. seninle gurur duyuyoruz

  17. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    haklısın dostum halen 4 pilot şamp adayı ama şunu söyleyebilirim 2 podyum bize yeterli oalcaktır 2 podyumda en az 36 puan fln çıkarırsak şampıyon oluruz hadi aslanım

  18. Alosno, henüz bir şeyin değişmediğini söyledi ve Brezilya ve Abu Dabi'de kazanılacak puanların önemine değindi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir