Trulli Henüz Podyumu Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, Toyota’nın şimdi Malezya’da aldığı 4.lükten fazlasını bekleyemeyeceğini düşünüyor.

Sepang’da yarışın sonlarında Hamilton’u gerisinde tutan İtalyan pilot, Toyota’nın en güçlü performanslarından birini ortaya koydu.

Ama belki de ilk virajda Nick Heidfeld ile temas yaşamasaydı bir podyum şansının bile ortaya çıkma ihtimaline olmasına rağmen Trulli, Sepang’daki sonucun Toyota’nın şu anda başarabileceğinin azamisi olduğunu düşünüyor.

Trulli: "Kış süresi testlerinin sonnlarında söylediğim gibi, harika bir iş çıkardığımız, doğru yerde doğru şartlarda doğru araca sahip olduğumuzda bekleyeceğimiz sonuç bu"

"Bu, şu anda yapabileceğiz. Diğerleri biraz uzak. Malezya, herşeyi tam yerine oturması durumunda biraz fayda sağlayabilir olduğumuzu göstermesine rağmen diğerlerine ulaşmak biraz zor"

Toyota’nın bu sene Bahreyn’de test yapmış iki takımdan biri olmasına rağmen Trulli, takımın gelecek yarışta bu tecrübeden pek fazla fayda sağlamayacağını düşünüyor.

Trulli: "Bahreyn, zor bir pist. Çünkü, uzun düzlükler var ve düzlüklerde biraz zaman kaybediyoruz. Bu konuda aracımızı geliştirmemiz gerekiyor. Ama genel olarak 6. veya 7.lik için mücadele edebileceğimizi düşünüyorum"

"Her neyse, bu sene mücadele edecek bir araca sahip olduğumuza inanıyorum ve bu harika bir sonuç. Çünkü, geçen senenin aracıyla bunu yapamadım"


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    çıka biliyorsa çıksınn

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir