Petrov, Kazası Nedeniyle Üzgün

yazar:

kategori:

Petrov, zor bir sezon geçirmesinin ardından bu yarışta puanlar kazanacak gibiydi ancak yarışın bitmesine 16 tur varken ana düzlüğün başlangıcında geçirdiği kaza sonucu yarış dışı kaldı.

Petrov “20. turda geçiş lastikleri için pite erken geldim, bu yüzden güvenlik aracından sonra tekrar yarışa başlamadan lastiklerim tükendi.”

“Arkamdakileri aynı şekilde tutmak için zorluyordum ve sondan bir önceki virajda aracın kontrolünü kaybedip büyük bir kaza geçirdim. Ancak iyiyim.”

“F1’de böylesine aşırı deneyimleri ilk kez yaşadım ve FIA bizi güvenlik aracı arkasında piste çıkarıp yarıştan önce koşulları anlamamız konusunda iyi iş çıkardı. Takım da geçiş lastikleri için iyi çağrı yaptı ve kaza yaptığımda 7. sırada iyi konumdaydım.”

“Tabiki yarışı puanlarla değil de duvarda bitirdiğim için hayalkırıklığı yaşıyorum ancak yine de ilk 10 sürücü içerisinde sürmek cesaretlendirdi.” dedi.


Yorumlar

  1. yarış dışı kalmasaydın şaşırıldım.:)

  2. Doğru söylüyorsun.Hülkenberg'in işi zor görünüyor ama ben ona üzülüyorum.

  3. efendimayin  avatarı

    Göreceksiniz seneye yine renaultta olacak bence iyi bir sürücü. Tek şanssızlığı kubica gibi bir sürücüyle takım arkadaşı olması.

  4. Kesinlikle artık çaylak nazı çekecek sabrımız kalmadı

  5. bencede 🙂 ancak sutil heidfield ve glock iyi seçenekler

  6. Para yüzünden koltuğunu kaybedecek gibi duran Hülkenberg Renault'a çok iyi gider bence.

  7. Serhan abininde dediği gibi markalardaki dördüncülüğü alsaydık Petrovun sponsor gelirlerinden daha çok bir gelirimiz olurdu.Artık gitmeli

  8. Sanırım sayın takım patronumuz artık Petrov'un adanmışlığına(!) kanaat getirmiştir…

  9. Daha önce Japonya yarışında da yazmıştım, adamın dağıttığı arabaların zararı takıma kattığı sponsor katkılarından daha fazla her yarış aracını parçalıyor Renault gibi bir makrda yarışmayı kesinlikle hak etmiyor. Şuanki durumu HRT veya Virgin pilotu olabilir en fazla…

  10. petrov kanım sana kaynamadı valla. ister şanssızlık de ister başka bir şey. renault'da olmuyor

  11. Tolga Soydan avatarı

    dostum sen yapamıycan galiba bu işi.bide yaptığı kazalar veya spinler hep aynı.arka tarafı bi türlü kontrol edemiyo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir