Sutil ve Buemi'ye Brezilya GP Öncesi Grid Cezaları Geldi

yazar:

kategori:

Force India pilotu Sutil, 47. turda Kamui Kobayashi ile olan teması nedeniyle bu cezayı alırken aynı, hakemler sürücünün tüm yarış boyunca fren sorunu olduğunu kabul etmesine rağmen temkinli davranmaması nedeniyle 10 bin dolar para cezası da verdiler.

Toro Rosso pilotu Buemi ise Timo Glock’a vurması nedeniyle ceza aldı. Virgin sürücüsü Glock, sezonun en güçlü yarışlarından birisini çıkarıyordu ve takımlar klasmanında 10.luk için değerli olan sonucu alamadan yarış dışı kaldı.


Yorumlar

  1. Sutil ile ilgili söylediklerine tamamen katılıyorum Sertuğ. sutil'de milletin görüp de benim göremediğim ışık nedir diye düşünürüm yıllardır, nedir onu böyle "iyi" gösteren şey?.. 4. senesi bitiyor ama hala aynı yerde. spyker, f.india.. f1'de pazarlama ve imaj, maalesef çook önemli. bir de zaten alman kanı taşıyorsan, 1-0 önde başlıyorsun her şeye.

  2. mehmet gürsoy avatarı
    mehmet gürsoy

    şans alonsodan yanaydı onun için müthiş bir hafta sonu oldu.

  3. Arkadaşım Webber süspansiyonunu kırdıktan sonra kontrolü nasıl sağlasın hele ki öyle bir eminde nasıl bir komplo teorisidir bu anlamış değil. Yağmur adam Sutil'i de gödük zamanında abartıldığını söylemiştim bugün bir kez daha gördük. Madem fren sorunun var abuk sabuk ataklar neyin nesi, başkalarının yarışını da berbat ediyorsun.

  4. Rosberg i Lewis zannedip bilerek çarpan Webber e nasıl ceza gelmez? Adam ben gidiyorum bari birinide beraber götürüyüm dedi.

    O nasıl bir yarış kazası anlamış değilim. Mercedes nasıl şikayet etmez?

  5. Rosberg i Lewis zannedip bilerek çarpan Webber e nasıl ceza gelmez? Adam ben gidiyorum bari birinide beraber götürüyüm dedi.

    O nasıl bir yarış kazası anlamış değilim. Mercedes nasıl şikayet etmez?

  6. burak evmez avatarı

    button için çok iyi bir durum yoksa her yarış bu kişilerin arkasına takılıp dururdu

  7. Glock'a cok yazık oldu valla üzüldüm

  8. Tolga Soydan avatarı

    sutilin bu kadar dışarıya çıkmasının sebebi varmıs 🙂 yoksa sutil istikrarlı bi pilot pek fazla hata yapmıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir