Domenicali'den Ferrari'ye Sakin Kalma Çağrısı

yazar:

kategori:

Domenicali “Hedefimiz sakin kalıp, motivasyonumuzu sürdürmek ve sezonun harika bölümünde aşırı tepkiler vermemek.”

“Artık sakin kalmalıyız, alçakgönüllü olup önümüzdeki yarışlara mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmalıyız çünkü rakiplerimiz çok güçlüler. Herhangi bir sorun yaşamamalıyız.”

“Bu yüzden iyi hazırlanmak istiyoruz ve dayanıklılık sorunu olmadan hatasız yarışlar geçirmeyi planlıyoruz. Mühendislerim, mekanikerlerim, Fernando ve Felipe ile bu şekilde konuşuyorum.” dedi.

Alonso’nun son 4 yarışta aldığı 3 galibiyetle zihinsel anlamda da çok güçlendiğini söyleyen Domenicali, Felipe Massa’nın Kore performansını da övdü.

Domenicali “Bir çok baskı ve zor dönemin ardından bugün ondan çok memnundum. Doğru şekilde ve doğru yaklaşımla tekrar iş başında olduğu için mutluyum. Durumu kontrol etmeyi başardı ve buna ihtiyacı vardı. Hem kendisi hem de ekibi için mutluyum.” dedi.


Yorumlar

  1. yayıl ovalara yayıl sütün bol olur:)
    otla kekik dolu yaylalarda etin hoş olur:)
    fazla böğrüme sesin nahoş olur:)

  2. memo ile haso mezarlıktan geçiyorlarmış.
    memo biraz tırsık bir ifadeyle ''ula haso ihlas veya fatiha bilirmisin?''
    haso''hayır bilmirem ya sen?''
    memo''bende bilmirem eğilerek geçelimde bari hayvan sansınlar''….
    konuşmada bari…….
    huu evde kimse varmı?

  3. mevlana gibi ol herhül. ha herhül ha herkül, sen bu arkadaşları hor görme, çağır onları mevlana gibi, ne olursan ol gel de, alonsocu olsanda gel de, dağlara ovalara yaylalara gidelim hep beraber.

  4. ben seviyorum ya. dağlar tepeler ormanlar. güzel yazıyor, hakaret falan hiç yok, sevmediği şeylere saygısızlık mı? öyle bir şey kesinlikle yapmaz. çok ta zekidir. allaha inanmıyo diye pilotlara hakaret etmez, çünkü bilir, din allahla kul arasındadır, bize oturup bunu yorumlamak düşmez. Sonra kimi raikkonen'i pek sevmez herkül, hatta nefret bile eder. ama yiğidi öldürür hakkını verir. dürüst der öyle der böyle der. öyledir de muhtemelen, bizzat tanışıp bir dostluğum olmadığı için bilemem raikkoneni, arkadaş biliyor, zaten o herkesi biliyor, Alonso ile de çok düzeyli bir ilişkileri mevcut. O yüzden seviyor Alonso'sunu diazını. ağzından düşürmez gerçekten. go herkül go. Ve yine dağlar tepeler ormanlar ağaçlar, bunlar ne güzel kuşlar ve tabiki herküller tarzanlar janeler, sonra pegasuslar bulutlar ve tabiki honda, hayat onda

  5. senın öyle bi tecruben oldu galıba yanında 6 saat kafadan vurulmus fılan askerlıktemı oldu

  6. yazdığın şiirler hosuma gidiyor bazen yorum sonlarınada yazıosun okuyorum hepsını ama ben alonsocu değilim alonso ferraride kaldığı sürece alonsoyu desteklerım

  7. pireye kızıp yorgan yakılmazki:)
    sen ve senin gibilerin yani her hal üzre alonsocuların bana yazdıkları bile benim alonsoyu sevmememde en ufak bir katkısı yok:) benimkisi doğaçlama:) kalbimi ısındıramıyorum hani bazı pilotlar lastikleri ısındıramıyor ya teknik bir arızamı acaba:) deseki tövbe bundan sonra sadece kendi pilotajımla başarıya ulaşacağım artık kimseyi gammazlamayacağım ekmek yediğim yeri kötülemeyeceğim takım arkadaşıma karşı illegal üstünlük sağlamayacağım öndekilerinin hatalarıyla değil araç geçmeye çalışarakda başarı elde edeceğim bir haksızlık yapıldığında ve bundan avantaj sağladığımda hayır bu benim hakkım değil bunu kabul edemem diyeceğim….dese negatif düşünmem alonso ile alakalı…ama nerdeee… can çıkar huy çıkmaz:)
    ölümüne desteklemeyi bu arada anlamadım. kolay bir iş değil ha ölüm bilgin olsun filmlerdeki gibi birşey değil. kafası bir kurşunla parçalanmış sıcak kan kokusu hissettiğin birinin yanında 6 saat kalsaydın anlardın ölümü:)

  8. montaj kaset skandalları oluyor ya aynen öyle cümleyi eksik almışsın.
    iş eğer atışmaya dönerse eşit şartlarda sen ve senin gibileri altetmek benim için zor değildir..
    tam cümle bu. müthiş bir insandan müthiş bir dörtlük aklıma geldi paylaşayım sizlerle….:)

    Müslümanlık nerde bizden geçmiş insanlık bile
    Alem aldatmaksa maksat aldanan yok nafile
    Kaç hakiki müslüman gördümse hep makberdedir(mezar)
    Müslümanlık bilmem ama galiba göklerdedir…

  9. kmseyi incitmek istemem yazmıssın ama yorumunda
    ''sen ve senın gibileri altetmek kolay olur''
    bu kısım bile söyledıklerınde samımı olmadığını göstermeye yeter…

  10. burda zaten kmse kımseyı ıncıtemez ama tahrık edici mesajlarla sinirlendirebilir…

    ve sen bunu çok iyi yapıyorsun.
    2007 ve 2008'in ortalarında ölumune destekleklediğim rai'den sizin yuzunuzden nefret eder oldum

  11. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    bende herkülün tüm yorumlarını kalbur üstü buluyorum. her yorumda ince bir gönderme var… seni sevenler takip etmeye devam edecekler…:)

  12. adımı andığın için cevap veriyorum.
    bir.ben sadece Allah a taparım.
    iki.müminin niyeti amelinden hayırlıdır. benim buradaki fikrim hiçbir zaman zikrim olmamıştır. burada yorum yapan arkadaşları incitmek zarar vermek niyetimde değildir. ama yazdıklarımı memleket meselesi yapıyorsan o senin problemin:)
    burası sanal bir ortam hayal alemi. çoğu kez yorum yapan arkadaşlar sanki karşılarında pilot varmış gibi yazıyorlar. işin aslı gerçekçi olmayan yaklaşımlar bunlar. olaya bu menfezden bakmadığımız için yazıyoruz çiziyoruz. yazdıklarımızı birbirmize kırıcı şeyler yazmış gibi görüp şahsıma veya herhangi bir arkadaşa nahoş şeyler yazmak esas yanlıştır bence…gerçek hayatta kafaya takıp üzülmemiz gereken dert edinmemiz gereken o kadar çok konu varki…bunların üzerine birde burası ve yazılanlar derdimiz olmaması lazım kanaatindeyim.
    şahsıma her yazılan negatif ifade beni dahada çok yazmaya teşvik ediyor bunuda bilmeni isterim. iş eğer atışmaya dönerse eşit şartlarda sen ve senin gibileri altetmek benim için zor değildir:)
    bizler terazinin kefesinde olan insanlarız önemli olan teraziyi tutanlar yani adminler…onlar beğenmiyorlarsa zaten siliyorlar…kafana takma tokadan başka bir şey:))))

  13. acaba rai'nin wrc de kaç puanı olduğunu en son yarısı kaçıncı bitirdiğini kaç sanıye fark yediğini biliyomudur.Ama ALonsoya gelınce adamın her yarıs seceresini cıkartıyor.(herkül) Sizin Ferrariye olan kınınız nedir ya sizin taptığınız pilotunuz ilk ve tek şampiyonluğunu hangi takımda aldı:FERRARİ en fazla en hızlı tur rekorunu nerde aldı:FERRARİ
    Taptığınız adam McLaren'de senelerce yarıstı hiç bişey elde edemedi(yani şampiyonluk) altında hep dayanıksız araclar vardı.Şmdi hepsi yine Mclarenci olup basımıza FERRARİ düsmanı kesildi.
    Rai'nin hala neden YOLLANDIĞINI anlamak istemeyenelr F1 Racing'in Özel FERRARİ Sayısındakı Raikkonen röportajını okusun yıl 2008 sayı tam olarak bilmiyorum ama zaten bi tane Özel FERRARİ Sayısı var..

  14. senide seni sevenide seviyorum Hakanım 🙂 senin yorumların sevilmezmi yaa..

  15. bazı değerler bulundukları zaman diliminde anlaşılmazmış:) garabet yorumlar benimkisi:) herkes anlayamaz…

  16. Yorumlarını seven varmı acaba Herkül.

  17. Gezegen olarak algılasam da sorun yok, son yazdıklarına katılıyorum… Ayrı dünyaların insanlarıyız…

  18. yalçın  aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    Belkide anlayamadığınız o tutku anlayamadığınız o ferrari sevgisi galiba tifosi dedğin tabir o daha fazlada bişey sölemeye gerek yok:)

  19. kokoreççi olsunda sahtekar olmasın hak yemesin. yorumlarım sevenlerim içindir. sevmeyen okumaz olur biter…

  20. ben burda oturup sana alonso nun ne kadar yetenekli bir pilot olduğunu tabiki de anlatmayacağım. çünkü belli ki sen bunu hiç anlamak istemiyorsan. alonso yu nasıl bilmek istiyosan öyle bilmeye devam edeceksin. hele hele alonso nun santander desdekli takıma geldiği konusuna hiç değinmeyeceğim. tamamiyle saçmalık olduğunu düşündüğümden tabiki. ben asıl tifosinin ne görmek istediğini monza da çok iyi gördüm. galibiyet…bunu onlara alonso verdi ve çokta mutlulardı gördüğümüz kadarıyla:)))

  21. alonso nun birinciliklerini beğenmeyen ve istemeyen birinin yine alonso nun aldığı puanlar sayesinde ferrari nin şampiyonluğuna sevinmesi gerçekten garip. evet çok haklısın. ben bu ferrari sevgisini anlayamam.

  22. burak bocek avatarı

    Hadi çocuklar tüm kalbimiz sizinle.Daha işimiz bitmedi bir zafer daha.Onları yenebiliriz mavileri yenebiliriz burada da.Herhangi bir akslilik olmazsa Massa yarışı ve pole bile alabilir.Motor sıkıntımıza yoğunlaşın.Gerçi aşağı yukarı durumlar eşitlendi.Başarılar

  23. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bak herkül ben rai ye laf etmedim adama yazık die ama senn yüzünden adam ateş püskürmüş burda haklıda

  24. Ne sen ne de senin gibi arkadaşlar bizim içimizdeki Ferrari sevgisini anlayamaz.Lafı sallamak kolay.Biz ferrari için canını verecek kadar sevdiği için Schumici olduk.Kendi egosunu herşeyi üzerinde bir adama ısınamadık kusura bakma.Ama takım şampiyon olursa senden daha çok sevineceğim.Kuşkun olmasın.Sana saygı duyuyorum yanlış anlama bi pilotu elbette sevebilir gönül verebilirsin.Bundan doğal bir şey olamaz.Ama madem gerçek Ferrarici diyorsun esas hiç bir gerçek Ferrarici Schumi gibi bir adama sırtının dönmez dönemez.10 yılı aşkın bi süre bu sporu tutan biri olsaydın ve de kırmızılara gönlünü verseydin ne demek istediğimi anlardın 😉

  25. murat levent avatarı

    Herkül, zırvaladıkça zırvaladın aylardır, nekadar saçmalayan birisin be kardeşim. Adamı zorla çileden çıkarıyosun. Yok paraymış yok bilmemneymiş, borumu birader bu, veriyolarsa o kadar parayı kara kaşının kara gözünün hatrına vermiyolar herhalde. Ferrarinin bu sezon yaşadığı sevinci 2 sene boyunca kim gördü bahsi geçen çakma rallici şahış varken. Tuttuğunuz adama sporcu diyosunuz bide, olsa olsa ondan kokareççi olur be, gitsin dondurmasını yalasın, boş vakitlerinde de bir iki takla atar. Gidin ralli de köstürün kendinizi…

  26. Ertan Akkaş avatarı

    Şahsen ben bu Ferrarici olma "Çakma Ferrarici" olayında da Herkül arkadaşımla ters düştüm. Önyargılı birisi olmadığıma inanıyorum inşallah değilimdir ama Herkül'e katıldığım kadar katılmadığım konuda çok.

    Herneyse ben bir Ferrarici olarak her zaman takımı desteklerim. Benim için her zaman takımımın çıkarı önemlidir. Takımıma hangi pilot gelirse doğal olarak onu desteklerim. Bu bir zamanlar Schumi, ve oldukça fanatik bir şekilde Kimi, bu sene Alonso ve hep bu pilotlarla birlikte bulunan Massaydı. Bugüne kadar hiçbir pilota küçük düşürücü kelime yazmadım eleştirdim ama hep ismiyle hitap ettim lakap takmadım.

    Herkül'le anlaşamdığımız noktada burası. Tamam bir pilotu destekliyor olabilir ama saygı duymak zorunda olduğunu kabul etmeli. Etmiyorum diye bir seçenek yok burda. Bunu herkes yapmalı.

  27. yalçın  aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    o arkadaşlar hala ferrarici emin olabilrsin.sadece takımlarına bukadar laf söleyen bi pilotun burda olmasındna memnun değiller aynı düzeyde pilotlar varsa ki var. olurda telemetrelerde dahi yarış kazanamaycak bi araba olur spa rai'nin son zaferi ya da shumi zaferleri ,derim ki evet ya araba kazanamıyorsada pilotta iş var.veriler bile buna ters bi durum.ferrari'ye gelebilme noktası banka yani ekonomik, kriz parayla, üstün yetenekleriyle değil.aslında gözünü para bürümüş patronlara kızamak gerekli . ben takımımın aldığı her birincilikten mutlu olurum çünkü araba onu hakkediyor.deme bana massa neden onu yapamıyor . massayı rencide etmiyorum ama politik savaş veremeyen bi pilot. zaten kalitesini 2008 de gösterdi.versenki bu aracı hamiltona oda bu konumda olur. biliyoruzki 2007 de yaptı, konumunun ne olduğunu gösterdi. (ve karşısandaki bi çaylakla verdiği mücadelede) rai mi? evet bunu yapar shumi ve kubicada emin ol şu anki pilottan yetenekliler. ve psikoljik çökertmeye yenilmezler.alonso kötü pilotmu hayır takımıma birincilik kazandıyormu evt ama biliyoruzki zaten yukarıda ki saydığım pilotlar da bunu yapar. bu bana düşmez elbetteki bi tutkulu ferrari taraftarıysan hg. ve emin ol çoğu ferrari tutkunu o söledğin tifosiler daha kararterli bi pilot görmek ister onlar sonuçtan memnun emin ol pilottan değil. pilot takımına yarışmalı laf sokmamalı örnek mi bakarsın gilles villeneuve kaç şamp. var hiç ama ..,ya da senna,shumi, kimi.

  28. daha fazla katılamazdım 🙂

  29. ben ukalalık olsun dıye eskılerden başkası bilmez demedim.belki eskiler den başkası bilmeyebilir yazmalıydım o konuda yanılmış olabılırım.2000 yılından sonra çok fazla kara şansımanlı tofaş ve reno piyasası olmadıgında bır 15 sene öncesının benzetmesıdır.her seyı bıldıgımı falanda iddia etmemısım ama neden oyle anladın çözemedım onu..haklı oldugun bir şey var biz ayrı dünyaların insanlarıyız.dünya derken yaşam tarzı ve hayat görüşünden bahsedıyorum,gezegen olarak algılama.

  30. Eskilerden başka kimse bilmez mi??? Asıl bu komik 10 yaş ve üstü herkes biliyor Doğan görünümlü Şahin'i siz başka dünyalarda yaşadığınızdan her şeyi sadece kendinizin bildiğinizi sanıyorsunuz…

  31. Burda eskiden ferrari ciyim diye geçinen birçok kişi alonso takıma geldikten ve schumi mercedes ile f1 e geri döndükten sonra ferrari ye sırtını döndü. demek ki onlar zaten ferrari ci değilmiş. yoksa içinden kırmızıya gönül vermiş birinin şuan kırmızı otomobilin en önde olmasından rahatsızlık duyacağını zannetmiyorum. direksiyonunda kimin olması ne kadar önemli. takımına galibiyetler getirip müthiş performans görteriyor mu gösteriyor. Gerçek bir ferrari ci şuan çok mutlu emin olun. monza da bunu görmüş olmanız lazım. malum orası tifosi yuvası ya. pek hüzünlü tifosi görmedim orda:))) asıl çakma ferrari ciler bu galibiyetlere sevinmeyip burun kıvıranlardır. onlarda hüzünlensin. çok ta problem değil açıkcası. safkan ferrari ciler hala takımlarının arkasında. kimse merak etmesin. ben alonso taraftarıyım ve evet gittikçe ferrari ci olmaya başlıyorum. tıpkı alonso gibi bende bu takımı çok sevdim. alonso ile muhteşem bi ikili oldular. biz alonso cular ve gerçek ferrariciler şuan çok mutluyuz. belki şampiyon olamayacağız ama kesinlikle mutlu bitireceğiz sezonu. o yüzden başta luca olmak üzere tüm ferrari ekibine şimdiden teşekkür ediyorum.

  32. bilmemmi Hakanım 🙂 kesin kandiş otodur.o sırada 4-5 tane kandiş oto var hepsi kardeş akraba.

  33. vega sen neden bana böyle diyorsun? ben sana böyle bir ifade kullanmadım kullanmayada hakkım yok. 126 bis dedinde çocukken sınıfta kalmıştım babamda ceza olsun diye çok cüzi bir haftalık la ağır bir işte çalıştırmaya başlamıştı. yinede para biriktirebiliyordum. otobüsten inip eve yürürken küçük bir araba galerisi vardı. orada 2.el 126 bis vardı bir tane. aylarca hayallerimi süsledi. almak için planlar yaptım. yıllarca çalışmam gerekti. alırım bir kenarda tutarım yaşım 18 e gelince kullanırım hayalindeydim. birgün baktım yok satılmış. yıkıldım. hey gidi günler…Allah çok daha güzellerini nasip etti. taşçıoğlunun aşağısında sağda bir yerdi kirve sen bilirsin:) sonradan yapıkredi şubesi oldu.

  34. arkadaşlar kompleksle cornflakes i birbirine karıştırmayın lütfen:)
    öyle raikkonen ile alonso elbet kıyas kabul etmez. statükonun adamıyla gerçek bir sporcuyu birbirine karıştırmayalım. bana göre şu anki f1 bir spor değil. masa başı oyunların döndüğü bir yer…olsun biz yinede safi niyetle izlemeye devam edelim:)

  35. kirve12.artık bence ayakta alkışlamaya başla.benden sana bir ağabey tavsiyesi.

  36. Hala beni McLaren'ci olarak mı çağırıyorsun 😀 İlk önce sen McLaren'ci değilsin deyin sonra McLarenci yapın işinize gelince. Fanatikler karşısında daha fanatik bir Alonso'cu olarak bil beni yeter. Bir ara Doğan görünümlü Şahinlik bile yapmış olabilirim ama senden Fiat 126 BIS bile olamayacağı inancındayım 😀 Aman selamın da uzak kalsın.

  37. doğan görünümlü şahinmi ahahahahahaha )))) bu benzetmeyide herkes bilmez eskilerden başka …

  38. vega sen neden üzerine alındın cevap verme gereği duydun anlamadım. sen mclaren fanı değilmiydin? hemde alonsocuyudun…kaotik bir durum. doğan görünümlü şahin gibi. izmire selam…

  39. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    alper herkülün komplexi ne biliomusun alonso için rai takımdan kaovuldu üstünede 40 m euro para verildi ya tüm derdi bu naparsın işte

  40. yalçın  aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    herkül'ün çoğu yorumunu abartılı bulsamda kısmen doğru söylüyor.çok uzun zamandır takip ederim bu siteyi belkide ilk açıldığından bu yana, benden büyük ve küçük arkadaşlarımızın çok güzel takımlarını desteklediklerini bilirim düzeyli ve içten. şimdi gitse ki tuttukları pilot nerde kaldı onların ferrari taraftarlığı.elbetteki pilot desteklenir takım tutsak dahi başka takım dışı pilot karakteristik olarak yakın hissedersin koyu bi ferrari taraftarıyım fakat nedense senna, mika ve kimi tutkunnuyum ama son nokta ferraridir. ki objektif olan admine dahi laf sölenmiş olduğunu gördüğümüz anlar oldu. elbetteki buraya yazan hala var gerçek faerrari taraftarları takımlarını destekleyen güzel yorumlarıyla. ne çoğu burda yazıyor yada foruma kapanıyorlar

  41. -Ferrari ne hale düştü? Şampiyonluğa oynuyor son 2 yarış kala lider.
    -Ferrari'ciler hüzün nedeniyle yazamaz olmuş. Olabilir en azından Ferrari'yi şampiyon olarak görünce bir tebessüm ederler. Yüzleri güler hafif hafif. Aslında normal şartlar altında bir Ferrari pilotunun McLaren pilotunun önünde şampiyonayı bitirmesi bile sevindirir.
    -Çakma Ferrari'ciler dediğin kişilerin hepsinin Alonso'cu olduğunu tahmin ediyorum. Çakma bile değilim, hiç Ferrari'ci olmadım. Hadi oldu da diyelim biz çakma Ferrarici olduk bu sene? Peki sen kimdin neydin 2007'de? İlla bunu yazdıracaksın bana.

  42. Biz parayı veren düdüğü çalar demiyoruz…Demedik de. Kesinlikle aynı duyguyu paylaşamıyoruz.Duygusal bakıyorsun…eşit olsunlar vs.. gibi

    F1 de bugüne kadar hangi sezon senin bahsettiğin gibi geçti illa takım arkadaşı yardım emtiştir öndeki pilot kaza yapmıştır hata yapmıştır pitden geç çıkmıştır motor patlatmıştır ve diğerleri…

    ÖZETLE…
    Savaşta herşeh mubahtır diyoruz..
    Bu bir takımlar ve pilotlar savaşı…
    Stratejik plan savaşı, zekiysen istikrarlıysan,kaynakların sağlamsa alır götürürsün.

    Santander amcanın desteğini biz yalanlamıyoruz hiç değilse Santander amca desteğinin karşılığını alıyor…Santander F1 i satın almış gibi davra gözünü seveyim. RBR de boru gibi araç var ama dayansız.Oların aracı sorun yapınca arkada olan pilotlar napsın..

    bugünkü sonuçlardan sadaece alonso kârlı çıkmış gibi davranmanız zaten ap ayrı bi durum.

    Sadece Gülücük… =))

  43. aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir. sizlerle anlaşmamız mümkün değil anlaşmakta derdim değil.
    ben diyorum ki güneş burada siz diyorsunuz ki çamur orada…
    ben diyorum ki hakeden kazansın siz diyorsunuz ki parayı veren kazansın…
    ben diyorum ki eşitlik siz diyorsunuz ki lordlar kamarası avam kamarası…
    ben diyorum ki pilotun adam geçeni makbuldür siz diyorsunuz ki takım emriyle adam geçeni makbuldür…
    ben diyorum siz diyorsunuz bu uzaar gider. bir kişi seni aldatmış sa bu onun suçudur. ama o kişi sen çok sefer aldatmışsa o senin suçundur…

  44. ""takım şampiyonluğu ona çalışmaları yüzünden gitti ve hiç kıymeti harbiyesi yok gibi davranıyorlar""""

    Massaya şuanki liderle aynı aracı veriyolar daha napsınlar, ayrıca sezonun ortasına kadar massa 1 kez parladıysa 5 kere kendi kendine söndü, başkanda tahammül edemedi kaybedecek 1 puan bile yok diyerek Almanya da alonso 1. pilottur demeye getirdi.. bunun neresi anormal massa lastik sorunu çekiyo bazende güzel işler yapıyo… Almanya 2010, spa 2010 vb…. Önemli olansa istikrarla iyi şeyler yapmak bkz: Ferrari için ALONSO gibi…

    sırf sataşmak için luzumsuz sataşmalar yapıyorsunya ne diyeyim, bozuk plak gibi takılmışsın geçmişse şöyle böyle diye.. Herkesin hatası oldu geçmişde 2010 dayız bak pilotlar bambaşka yerde senin avatarını kullandığın pilot F1 de bile değil.. zaman geçiyo güncelle kendini..

  45. içerik varken yazım yanlışlarına takılmak çok bayat bir savunma mekanizması.

  46. herhül değil herkül…
    ben habere yorum yapıyorum. mesela alonsoya bir haberde karaktersiz diyorlar. haber bu birisi demiş. bende katıldığımı söylüyorum. sonra ben kabahatli oluyorum. herkes kendi dünyasının kahramanıdır. kompleksim filan yok.Allahın nasip ettiğine şükretmiş bir insanım. hiç bir zaman f1 pilotu olmayı hayal etmedim. 100 km üzerinde araç kullanırken kaza yapıp ölmeyi intihar olarak gören bir insanım. ama sen ve senin gibi alonso fanları ben yazdıkça komplekse giriyor…olay bu kadar basit…

  47. herkul msun nesin hala 0-8 yas arası yorumlara devam ediosun.F1 de paranın sozunun olmamasını istiosan git mahalle maçı izle f1…hangi spor dalında paranın dediği olmuo…senin o resmin olarak koydugun pilotu 2005 yılında o begenmediğin alonso ezmedimi…

  48. herhül çok merak ediyorum senin bu Alonso kompleksinin nedeni nedir acep? Kendi sürücünle ilgili yazsana biraz da. Tabi Alonso hakkında konuşacaklar. Massadan Raikkonenden mi bahsedecekler?

  49. ferrari cemaatcek alonsoya çalışıyor. bordrolu en müdür luca bile açıyo ağzını alonso kapatıyor alonso. takım şampiyonluğu ona çalışmaları yüzünden gitti ve hiç kıymeti harbiyesi yok gibi davranıyorlar. ne para vermiş santander:)
    para herşeyi yapar diyen adam para için herşeyi yapan adamdır…luca gibi…yazık ferrari ne hale geldi. çok yazık. gerçek ferrariciler hüzünden yazmaz oldu. etraf çakma ferraricilerle doldu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir