Barrichello: "Yarışın Tamamının Yapılmasına İzin Verilmemeliydi"

yazar:

kategori:

Yağmur nedeniyle tam olarak başlama saati oldukça geciken Kore GP’sinin son bölümünde hava oldukça kararmıştı ve güvenli bir ortam olmadı.

Barrichello “Güvenli değildi. 2007 Fuji’deki sorunumuz aracın su da kayıyor olmasıydı. Burada ise öyle bir sorun yoktu, sadece görüntü sorunu vardı.”

“Yarışın biraz erken başlayıp başlamadığını tartışabilirsiniz ve şanslıydıkki su gitmeye başladı. Ardından herkes normal bir şekilde sürüyordu ancak bana göre yarış 5-6 tur önce bitmeliydi. Açık vizörüm olmasına rağmen göremiyordum.”

“Fiorano’da böyle bir rekorum var çünkü o zamanlar Fiorano’da zaman sınırlaması yoktu ve istediğiniz kadar sürüş yapabiliyordunuz. Yaz mevsiminde bir defasında 21.36’da piste çıktığımı biliyorum. Ve o zaman yarışın sonundaki kadar karanlıktı.” dedi.

Vitantonio Liuzzi ise Barrichello’ya katılmadığını söyledi. Liuzzi, yolun iyi göründüğünü sadece pistin etrafındaki bölümlerin ve tribünlerin net görünmediğini belirtti.


Yorumlar

  1. İzin verilmeseydi de Vettel alsaydı 😛

  2. son 2-3 tur biraz karanlikti, yaris kontrolu kutlamak lazim aslinda, kimseyi tehlikeye atmadan yarisi zar zor yaptirdilar..

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    rubens yaşlandın sen, ama sanırım vettel de yaşlandı. neden acaba ?

  4. Alonsonun kazanmasına bozulmuştur o. :)))

  5. umit isbilen avatarı

    rubens sen yaşlandın ondandır, iyi seçemiyo gözlerin artık :))

  6. Herşeye ağla bari-çello

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir