Red Bull, Vettel'in Motoru Konusunda Umutlu

yazar:

kategori:

Vettel, kesin gözüyle baktıkları Kore GP galibiyetini yaşadığı motor sorunuyla kaybetmişti.

Zaten motor konusunda sınıra yaklaşan Vettel’in Kore’deki sorunla birlikte daha fazla dezavantajlı konuma düşmesi bekleniyor.

Red Bull’un takım patronu Christian Horner ise iyimser olduğunu söyledi.

Horner “Umarım bu olanlar onu etkilemez. Umarım sezon sonuna kadar yetecek ve durumu etkilemeyecek motorları vardır.”

“Bu hafta sonu sınırda olduğu için antrenmanlarda az tur atmıştı ve bu pek ideal görünmüyor.” dedi.

Horner ayrıca Vettel’in motor sorunundan önce herhangi bir uyarının gelmediğini söyledi.

Horner “İlk işaret ilk düzlüğe gelirken yaptığı telsiz mesajıydı ve motor sorunu olduğunu söyledi. Ardından pit düzlüğünün sonuna geldiğinde durum herkese açıktı ve beklenmeyen bir motor sorunu oldu.”

“Herhangi bir uyarı yoktu ve neden olduğunu bilmiyoruz. Sebastian için kötü şanstı. Her şeyi doğru yaptı, takım da her şeyi doğru yaptı ve yarışın bitmesine az kalmışken kaybetmek çok sinirbozucu.” dedi.


Yorumlar

  1. ne alakasi var ya 🙂 Motor patlama sorunu oyle 2-3 tur onceden bilebilecegin bir sey degil, ilk sinyalden sonra 15 sn icinde patliyor motor, Vettel`in yayinlanan “isiklar yetersiz“ telsiz konusmasi 2-3 tur onceydi, telsiz konusmalari anlik degil biliyorsunuz..

  2. Horner "İlk işaret ilk düzlüğe gelirken yaptığı telsiz mesajıydı ve motor sorunu olduğunu söyledi. Ardından pit düzlüğünün sonuna geldiğinde durum herkese açıktı ve beklenmeyen bir motor sorunu oldu."

    bu kısmıda "vettel motor arızasını önceden anladı ve yarışı erken bitirmek için radyodan numaradan 'hiçbirşey göremiyorum. yarışı bitirsinler' dedi" diyenlere cevap niteliğinde vermiş galiba.

  3. Abicim ben Vettel`e baktigimda Rai`yi goruyorum, bu ne sanssizliktir yahu? Rai`nin 2005 sezonu, Vettel`in 2010 sezonu, garip..

  4. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    birol araç süper değil sadce hız önünü siz ele alıyosunuz evet hız anlamında rbr en ii araç pistte ama dayanıklılıkta bahreyndeki arıza avusturalyadaki fren arızası ispanyadaki fren arızası vs vs ki bunlara ap..lca bi takım yönetimi de eklenince olanlar oluyo yanlışsam yanlışsın deyin

  5. büyü yapmışlardır…:)

  6. Birol DOĞAN avatarı

    Böyle süper bir araçla, nasıl berbat bir iş çıkarıyorlar anlamak mümkün değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir