Brawn: "Olması Gereken Noktaya Ulaşıyoruz"

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in Yeongam’da dördüncü olmasına rağmen Mercedes GP yine de podyuma ulaşabilirdi. Takımın diğer pilotu Nico Rosberg, önünde Mark Webber’in spin atması sonrasında Avustralyalı pilota yakalanmış ve çarpışma sonrası yarış dışı kalmıştı.

Mercedes GP PAtronuRoss Brawn, takımın ortaya koymuş olduğu gelişimden cesaret alıyor.

Brawn: “O noktaya ulaşıyoruz. Beklediğimizden biraz fazla zaman almış olabilir ama ilerlemenin iyi işaretlerini görmeye devam ediyoruz ve gelecek sene için her şeyi bir araya getiriyoruz”

Mercedes GP, sezon ortalarında bu seneki aracın gelişimini durdurup 2011’e yoğunlaşma kararı almıştı ama Ross Brawn, yine de gelişim kaydedildiğini çünkü takımın, şimdiki aracı nasıl hızlandıracağını daha iyi anladığını ifade etti.

Brawn: “Sadece her şeyi uygun bir şekilde çalışır hale getiriyoruz. F-kanal iyi ve şimdi en hızlı düzlük hızına sahibiz.”

“Çok şey değiştirmedik, sadece aracı nasıl ayarlayacağımızı anladık. Gerçek bir pekiştirme, bir ders oldu”

Bu sene elde edilen bilgilerin 2011’e yardım edip etmeyeceği sorusuna Brawn: “Belki. Bunların doğrudan kullanılabileceğini sanmıyorum. Ama son birkaç yarıştan bir şeyler öğrendik”

Brawn, Webber ile çarpışmasa Kore’de Rosberg’in ikinci olabileceğini ama bunları düşünerek zaman kaybetmek istemediklerini dile getirdi.

Brawn: “Araçtan çok ama çok memnundu. Ama ‘-se,-sa’lar Formula 1’de tersten okumaktır, değil mi? Bir şeyler üzerine tahminlerde bulunmak istemem. Çok iyi gidiyordu, araçta rahattı ve çok güçlü olabilirdi”


Yorumlar

  1. ja jetman golge etme buralarda olurmu kardes git rosbergin fotolarinin altina yaz ne yazacaksan buralarda ilgi cekmeye calisma artik SIKMAYA basladi senin tuhaf yorumlarin

  2. jetman dur bi düsün kimden bahsediyorsun izle oku kimden bahsediyorsun yası kemale ermis bir efsane gençlere kafa tutuyor bu bile senin kimden bahsettigini anlamana kafi gelmeli bide ters mantık yapalım rosberg hamilton v.s schumi nin yasina gelince tepkimeleri ne olur sence adam o kadar iyi ki biyoloji sınırlarını zorluyor dedigim gibi önce oku sonra izle en son derin bir nefes al ve düsün yapma kardes ya sen hic schumi yi rosbergin yasindayken izledinmi :)basketbol da jordon ralli de loeb f1 de schumi bu kadar basit bu isimler kolay olunmuyor bu adamlar başarının parametresi.

  3. jetman dur bi düsün kimden bahsediyorsun izle oku kimden bahsediyorsun yası kemale ermis bir efsane gençlere kafa tutuyor bu bile senin kimden bahsettigini anlamana kafi gelmeli bide ters mantık yapalım rosberg hamilton v.s schumi nin yasina gelince tepkimeleri ne olur sence adam o kadar iyi ki biyoloji sınırlarını zorluyor dedigim gibi önce oku sonra izle en son derin bir nefes al ve düsün yapma kardes ya sen hic schumi yi rosbergin yasindayken izledinmi :)basketbol da jordon ralli de loeb f1 de schumi bu kadar basit bu isimler kolay olunmuyor bu adamlar başarının parametresi.

  4. son 2 yarışta yağmur ve kuru zemin mercedeste değişen bir şeylr var. schumacherin performansı dahil.

  5. bu adamı seviyorum dürüst bir insan. az konuşuyor makul komplekssiz kendi halinde mütevazi beyefendi.mercedes mükemmele yakın bir marka. yanındaki gerçek bir kahraman. başarılı olmalarını temenni ederim:)

  6. Kesinlikle olabilidi neden olmasın Hamiyi geçmişti çünkü

  7. o araçla bile hafiften yağmur adamı görür gibi olduk az da olsa 😉

  8. aha bana yok diyordunuz schumciler ve mgp ciler bakın ross babada rosberg 2.olabilirdi demiş.eee aklın yolu birdir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir