Button Sonuna Kadar Savaşmaya Kararlı

yazar:

kategori:

Son yarış Kore’ye kadar şampiyonluk şansı daha iyi olan Button, son yarışta, rakiplerinin ikisinin puan kaybetmesine rağmen kendisi de puan kazanamadı ve şimdi 42 puan geride yer alıyor.

Button “Matematiksel olarak imkansız olana kadar savaşacağımı her zaman söyledim.”

“Ancak kağıt üstünde bakarsak zor görünüyor. Yine de mücadele etmezsem hayatım boyunca pişmanlık duyarım.”

“Bu yüzden benim için durum değişmedi. Mümkün olmayana kadar savaşacağım. Formula 1’de asla bilemezsiniz. Interlagos’ta kazanma şansına tamamen sahibim. Eğer tüm puanları alır ve diğer rakiplerim puan alamazsa o zaman durum değişir. Ve yağmurlu bir yarış olursa bu daha kolay olur.”

“Bu sporda daha ilk başlarda bir şey bitmeden tam olarak bitmediğini öğrenirsiniz.”

“Son yarışlarda performansımız inişli çıkışlı oldu. Monza’da neredeyse kazanıyorduk, Singapur’da REd Bull’lardan hızlı göründük ve Suzuka’da yarış performansımız iyiydi. Bu yüzden tam olarak nerede olduğumuzu söylemek zor.”

“Kore’de antrenman seanslarında çok hızlı göründük ancak sıralama ve yarışta geriye düştük. Bu yüzden iyimser olmak için nedenlerimiz var.”

“Brezilya için de bazı güncellemelerimiz olacak. Bu takımda beni her zaman etkileyen bir şey bu oldu. Sürekli olarak gelişim var ve herkes aracı daha hızlı yapmaya kararlı. Her zaman yeni parçalar deniyoruz ve değişiklikler yapıyoruz.”

“Henüz gelişim hızını yavaşlatmadık ve Brezilya’da da gelişmeyi planlıyoruz. Orası bize uyması gereken bir pist, bu yüzden orası için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. bu kuru kafası…

  2. oguzmen süperdi bu 🙂

  3. bu çocuk komedyen olmalı

  4. adamın suçu ne weber ondan daha iyiyse 🙂

  5. son 7 senede hiç yarış kaçırmadım ama bu sene 2. bir singapur yapılmış button ın redbull lardan hızlı olduğu, onu kaçırmışım 🙂 İlkinde durum çünkü pek parlak değildi :))

  6. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    bir zamanlar (sezon başı) yere göge sığdırılamayan sen, şimdi şamar oğlanına döndün

  7. son yarışa kadar ben button nun yağmur yarışçısı sanırdım meğer şimdiye kadar işi şansa götürmüş,pistte tokat yemediği kimse kalmadı, en önemlisi sezon içinde şumhi ile dalga geçmişti,şümi nin cevabı pistte oldu,hemde gelişimi aylar önce durdurulan mercedesle!

  8. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bence adama bu akdar laf etmeyin haklı adam raıkkonen vakasından sonra olur mu olur olmaz die bişi yok bekleyip görelim

  9. Singapurda daha mı hızlı göründünüz??? biz böyle bir demeç versek(Ferrari) anlarımda siz konuşmayın…

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    sen değilmiydi lastikleri bitmiş webber'i yeni lastiklerinle yakalayamayan diye sorarlar adama. Singapurda iyilermiş, sen git kumda oyna

  11. alonsonumber1 avatarı
    alonsonumber1

    lütfen bir sus artık Button, zaten yeterince buttın…

  12. Yusuf  Hitay avatarı

    "Son yarışlarda performansımız inişli çıkışlı oldu. Monza'da neredeyse kazanıyorduk, Singapur'da REd Bull'lardan hızlı göründük ve Suzuka'da yarış performansımız iyiydi. Bu yüzden tam olarak nerede olduğumuzu söylemek zor."

    ancak bu kadar salak bir paragraf olabilirdi, kafası güzel heralde bizim yeteneksizin.

  13. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    " Singapur'da Red Bull'lardan hızlı göründük " upss ? 🙂

  14. murat levent avatarı

    İnsanların şampiyon olmak için diğerlerinin yarış dışı kalmalarını umması hoş bir durum değil. Şampiyon olacaksan kendin olacan başkasının hatasına bel bağlamayacan.

  15. Zaten Her zaman sürekli gelişiminiz oluyor ama sonuc nerde ?? burda herkes sektör sektör yorum yapıo sonra

  16. serdar yakut avatarı

    monzada takımın pit stoplarda iyi bir iş çıkarsaydı şu anda fark 28 olurdu.umudun biraz daha artardı.içlerinde şampiyonluğu en az hakeden sendin.o yüzden ünvanını koruyamamış olmana üzüldüm diyemeyeceğim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir