Mosley: "Todt'a Şans Verilmeli"

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde çıkan iddialarda Mosley’in Todt’tan memnun olmadığı ve geri dönüş kampanyası yaptığı söylenmişti.

Mosley “Sanırım Formula 1 günlerim bitti ve farklı şeylere yöneldim. İlgiyle izliyorum ancak asla geri dönmeyeceğim.”

“Ecclestone’un bunu söylemesi hoş ancak gerçek şu ki Jean görevi devraldı ve bir çok eleştiriye rağmen ben Jean için zorladım ve onun bu işi iyi yapacağını düşünüyorum. Onun başarılı olmasını istiyorum çünkü onun orada olmasından ben sorumluyum ve isteyeceğim tek şey şu anda onun yaptıklarına müdahele olur.”

“Alışması ve kendi yolu ile yönetmesi için ona şans verilmek zorunda  ve açıkçası benden daha farklı ve bir çok açıdan iyi şekilde yönetecek gibi görünüyor. Bu yüzden Bernie’nin dönmemi söylemesi hoş bir fikir ancak gerçek şu ki, bu doğru olmaz.” dedi.

Dönme kampanyası hakkında konuşan Mosley “Bu tamamen söylenti. Belli bir mesafeden olanları takip ediyorum ve bu sene yanlış bir şey oluyorsa kendimi de sorumlu tutuyorum. Bunun yanında gelecek sene artık benim bir etkim olmayacak.”

“Ben şu anda geçrekten normal bir taraftar gibiyim, televizyonu açıyorum ve izliyorum ancak benim sorumluluğum yok.” dedi.

Ecclestone, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Mosley’in gitmesini istemediğini ve dönmesini isteyebileceğini söylemişti.

Mosley ise bu görevi özlemediğini belirtti.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir