Hamilton'un Hedefi Şampiyonluk Şansını Abu Dhabi'ye Taşımak

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Fernando Alonso’nun 21 puan gerisinde bulunan Hamilton, durumun çok iyi olmadığını kabul ediyor ancak Brezilya’da özellikle Alonso’nun önünde olmaya çalışacağını söyledi.

Hamilton “Zor olacak. Kore’de bir kez daha en iyi 3. araca sahip olduğumuzu gördük bu yüzden favori değiliz ancak yine de çok kötü durumda değiliz.”

“Her zaman yeni parçalar getiriyoruz ve Brezilya’da da bazı şeylerin olacağını biliyorum. Yeterli olup olmayacağını göreceğiz.”

“Ancak ben zorlamaktan keyif alacağım. Brezilya’da bazı iyi yarışlarım oldu, orası iyi iş çıkarılabilecek bir yer bu yüzden oraya çok iyimser ve iyi bir gösteri sunma umuduyla gidiyorum.”

“Şu anda hedefimiz şampiyonluk şansını matematiksel olarak Abu Dhabi’ye taşımak. Daha önce bir çok kez, son yarışta farklı şeylerin olabileceğini gördük bu yüzden Brezilya’da şansımızı Abu Dhabi’ye taşımak için her şeyi yapacağız.”

“Tabiki Interlagos’ta kazanmak hoş olur ancak şu anda ancak bir adım atabiliyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. umarım birdaha hiç bir zaman şampiyon olamazsın.

  2. Bu hala şampiyonluk mu düşünüyor?
    ahahahaha

  3. En çok polü alan takım olabilirsiniz yarış galibiyeti açısından da öyle fakat bunu yarış sonucuna yansıtamıyorsanız ters giden bir şeyler var demektir.Bu nedenle bu açıdan bakacak olursak Red Bull'u bir kenara koyarak Alonso diyorum çünkü adam işini iyi biliyor ve rakiplerinin hatalarını da avantaja çevirerek klasmanda şu an lider durumda.Vallahi bravo.

  4. Onu bunu bilemem fakat Alonso gerçekten çok iyi işler yapıyor.Gerilerdeyken şampiyonanın zirvesine çıkmiş olması büyük bir başarı.Sezonun en hızlı aracına sahip olan Red Bull takımı sürücüleri bir çok kez şanssızlıklar yaşayarak önemli puanlar kaybettiler.En büyük favori oldukları halde şu an şampiyonluk için büyük bir endişe içerisindeler.Şampiyonluğu kim hakediyor sorusuna Webber Vettel Alonso üçlüsünden bir isim verecek olursam Alonso derim.Hamilton da var ama onu bu konuya dahil etmiyorum.Zaten Button ayrı bir dava!Red Bull bunca çabalara ve hızlı olan araçlarına rağmen şampiyonluğu yakalayamazlarsa da çok yazık olacak.Kara bulutlar işte ne olsun.Her şeye rağmen Alonso bana göre şampiyonluğu hak eden gerçek isim.

  5. tmm ama ozamanda Lewis e kalıo işte Lewis 1. 2. alonso 3 olursa oturp hesaplamadım ama Webber in 4. olduğu yerde Lewis en kötü ihtimalle 2. olmalı ki Abu Dhabiye taşınsı şampiyonluk tabi bide Vettel faktörü var..Asıl merak ettiğim vetel şayetwebber in önünde olursa kazayla spin falan atacak mı ya da virajı yanlışlık genişten alacak mı? ŞAmpiyonluğu kaybet durumunda diyorum yani Vettel 3. Webber 4. giderken..

  6. raikkonen in yada hamilton un sampiyon oldugu senelerde sampiyonluklar normal bir sekilde gelmedi hatırlarsan.

  7. webber 4.lükten daha kötü bi sonuç alırsa iş bitmiş demektir.

  8. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    ewt 4 puan kalıo arada 4 puan daha alması gerekecek alonsonun

  9. Alonso Massa Webber olursa podyum son yarışı yapmaya gerek var.

  10. Ferrari duble yaparsa son yarışı yapmaya gerek kalmaz ne yüzde 80 ni. Alonso 2. olsun yüzde 80 veya 90 şampiyon zaten.

  11. Yusuf  Hitay avatarı

    hem takımlar hem markalar 🙂

  12. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    ferrari duble yaparsa alonso %80 şampıyon tabi tam terside olabilir

  13. Brezilya yarışı bahis oynamak için kötü bir pist.

    vega ya da katılıyorum bu arada.

  14. Yusuf  Hitay avatarı

    çünkü geçmişte ferrari uzun mclaren kıyasdı haklısınız 🙂

    yinede ferrari güçlü olacaktır, düzlük hızları gayet iyi

  15. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bakın beyler bu pist çok tümsekliğ bi pist ve biliyoruz artık mclarenin tümsekli pistlerde geride kaldığını mekanik yol tutuş önemli tabi virajlardada aerodinami önemli benm korkum o

  16. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Zor ama 2007 ve 2008 de Brezilya'da yaşananlar herşeyin olabileceğini gösteriyor.
    Ayrıca Lewis'in alabileceği (her ne kadar zor olsada) bir galibiyet Abu Dhabiye çok farklı bir şekilde gitmemizi sağlayabilir.
    Koreden önce RedBull un hem takımlar hem markalar şampiyonlukları için garantileme ihtimalleri vardı.
    Şu anda Alonso'nun şampiyonluğu garantileme ihtimali var.
    F1 de her an her şey olabilir.
    Bu arada geçen yıl 17. ten 3. lüğe çıktığımızı da hatırlatmak gerek.

  17. Geçmiş seneler de Ferrari'nin güçlü olduğu bu pistte, bence bu sene mclaren daha güçlü olacak. en azından koreye nazaran daha güçlü olacaklar

  18. Alonso 1. olmadığı sürece Brezilya'da, her şey mümkün.

  19. Yusuf  Hitay avatarı

    zor karaoğlan zor

  20. işin mucizelere kaldı canım boşuna hayal kurma 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir