Button, Hem İyi Sürecek Hem de Diğerlerinin Sorun Yaşamasını Umacak

yazar:

kategori:

Ancak Button, sadece iyi bir sürüşün yeterli olmayacağını biliyor ve rakiplerinin sorun yaşamasını da umuyor.

Lider Alonso’nun 42 puan gerisinde yer alan Button “Brezilya yarışı benim için çok özel çünkü geçen sene orada şampiyon oldum. O zamandan sonra ilk defa orada yarışacağım bu yüzden gerçekten sabırsızlanıyorum.”

“Interlagos inanılmaz bir yarış pisti, gerçekten sıkı yarışabileceğiniz ve en ufak bir hatanın bile cezalandırıldığı bir pist. Orada atağınızın sonucunu kesinlikle alırsınız. Paketimizin oraya iyi uyacağını düşünüyorum.”

“Geçen sene orada yarışırken önemli bir ders çıkardım. Takım arkadaşım pol pozisyonunu kazanırken ben 14. sırada kalmıştım Ve neredeyse bittiğini düşündüğümde dikkatli oldum ve F1 kariyerimin en atak dolu yarışlarından birisini çıkarıp en iyi sürüşlerimden birisini yaptım. Ve bu hafta sonu da aklımda bu olacak. Sadece iyi bir sonuç almamın yeterli olmayacağını biliyorum, aynı zamanda şampiyonluk mücadelesinde kalmam için diğerlerinin sorun yaşamasını beklemem gerekecek.”

“Puan durumuna bakarsak şampiyonluk konusunda zorlanacağım ancak yine de mücadelenin içerisinde kalmak için her şeyimi vereceğim. 2009 şampiyonu olmak için çok zorladım ve bu mücadeleden de vazgeçmeyeceğim.” dedi.


Yorumlar

  1. brezilya da mclaren dublesi gelirse ki hiç sanmıyorum, belki hamilton şampiyon olabilir ama button için hiç umut yok.

  2. Haber Button haberi ama yine Alonso ateş altında hem de dozu yükselmiş bir hakaret,kin,fesatlık,hasetlik ve kıskançlıkla birlikte.Zaten Yorum Yazarken Dikkat Edilecek Hususlar ile ilgili bölüm de kaldırılmış.Devam edin ki kalite daha da yükselsin ha gayret..

  3. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    alonsonun kim olduğunu dünya alem biliyo senn atalarımız ne demiş senn duanlamı doğdumki bedduanla ölüm kendi kendine konuş sen

  4. çarpmazsa sen suscan mı

  5. peşinden gitmek ? keşke gidip dünya şampiyonu falan olabilsem 🙂 ben sadece izliyorum 🙂 ayrıca karaktersiz ve ahlaksız olan Alonso ise siz ne oluyorsunuz? saygısız küçük şeyler…

  6. Gururunu kaybeden birileri varsa o da karaktersiz Allah sız birinin peşinden gidenlerdir.

  7. yavrum sen cilli oynarken biz f1 izliyorduk bergerin kim olduğuun bilmeyen adamın birisin sen gelmiş burda bilmişlik taslamaya çalışıyorsun alonsonun kendisi gibi boş birisin işte haha 😀

  8. umudunuz button'sa şimdiden kaybettiniz demektir hem şampiyonluğu hem de gururunuzu.

  9. kadir inanırın tatar ramazan diye müthiş bir filmi var müzikleri rahmetli ahmet kayaya ait…filmin son sahnesi hapishanenin haracını yiyen adamı tatar ramazan indiriyor aşağı…herkes onu korumak adına ben vurdum diyor. en son tatar ramazan"burda vurulacak bir vardı onu da ben vurdum" diyor. yaptıklarının bedeli böyle güzel(bizim adımıza)bir olay ile ödenmiş olur. alonso yarışı terkederken "baharı bekleyen kumrular gibi" şarkısını söylerek bir başka bahara ümitle yoluna devam eder…:))))

  10. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    beyler bu yorumum genel değildi özür dilerim sadece kendini bilmeyen çapulcular içindi hakkınızı helal edin

  11. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    zoruna gitmiş bakıyorumda sen bu lafı ettin ya bana bu da yeter alonso şampıyon olmasada olur sizi,n böle önümüze k..p..kj gibi eğilmeniz yeter:D

  12. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    zoruna gitmiş bakıyorumda sen bu lafı ettin ya bana bu da yeter alonso şampıyon olmasada olur sizi,n böle önümüze k..p..kj gibi eğilmeniz yeter:D

  13. ******da al brezilyaya git sen

  14. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bu adkar acınacak duruma sizi düşürdük ya artık çarpsa da hçç sinirlnemeytiz çaylak sana bu lafı söylettirdik ya helal bize:D:D

  15. iki dakika sus ya altınızdaki araca bak halinize bak git ağla sen

  16. button şu diaza çarpta fanları sussun

  17. Senin şampiyon olman denek koca bir yılın heba olması demek,o yüzden sen kendi çapında dün dolaş kimseye ilişme kimsede sana ilişmez.

  18. umarım 2 redbull 2 mclaren pilotuda ondan yer.biz ise İsviçre usulü kara orman pastamızı,cappucino eşliğinde yer ve Alonso nun 3 ncü şampiyonluğunu kutlarız.

  19. Button'ın iyi sürmesi, ön sıralarda olması, diğer şampiyon adaylarından puan çalması anlamına gelir. Şampiyonluk konusunda kritik biri.

  20. Vayyy Button abimize de tatlılardan kazan dibi söyleyin 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir