"Webber Fırsatı Kaçırmış Olabilir"

yazar:

kategori:

Webber, geçtiğimiz hafta sonu Kore yarışında kaza yaparak yarış dışı kalmış ve liderliği Fernando Alonso’ya kaptırmıştı.

Brabham “Onun şampiyonluğunun benim ve Avustralya için anlamı çok büyük olurdu ancak ne yazıkki büyük şansın geçen hafta sonu kaybedildiğini düşünüyorum.”

“Gerçekten onun bunu başarmasını istiyorum ancak bu sene başaramazsa, daha sonra başarabileceğini düşünmüyorum.” dedi.

Brabham 1959, 1960 ve daha sonra 1966’da kendi takımıyla şampiyonluklar kazanmıştı. Avustralya’nın son Formula 1 şampiyonu ise Williams ile 1980’de şampiyon olan Alan Jones.

Brabham “Alonso gibi insanlar gençler ve Mark artık yaşlanıyor.  Belki bir sene daha gidebilir ancak her sene yaşlanıyor ve burası gençlerin sporu. 21, 22 yaşındaki sürücülere karşı mücadele ediyor.” dedi.


Yorumlar

  1. 3 seneden berimi başlamaya çalışıyor aa koskoca ferrari adam gibi araç yapıpta verseymiş şimdiye kadar demekki suç ya ferraride yada alonso kazmasında

  2. murat levent avatarı

    Diğerleri şampiyon olabilirim der, Alonso şampiyon olacam der. Bu kadar basit. Bu sene eğer olursa ki bu %80 bir ihtimal, bundan sonra ki senelerde çok güçlü olacaktır.

    2007 den beri adamın altında düzgün bir araç yokken, diğer zırtapozlar meydanı boş bulup çok havalara girdiler. Daha durun bu başlangıç….

  3. Bu sene şampiyonluğa bu kadar yaklaşması bile mucize. Ama hakkını yemiyelim bir ara çok hızlıydı. Sonra yine sıradan oldu.

    Webber in lakabı serseri mayın bence. Böyle hatırlanacak bu seneden sonra.

  4. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    vettelden o akdar korkmamda webber biraz istikrarlı bi pilot yarış temposunda az hata yapıyo bekleyip görelim bu arada fernando düşmanları iş başında lan fernando şampıyon olda şunlar bi sussun

  5. Şampiyon Webber Diaz Neler 😀

  6. Bence kaçırmadı arada bir yarış galibbiyeti fark olsa kaçırmış olurdu ama fark o kadarda uçuk değill

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir