"Bulgaristan, Türkiye ve Macaristan'ın Yerine Gelecek"

yazar:

kategori:

Bu ifade, organizatör ve Bulgaristan Motor Sporları Yetkilisi Bogdan Nikolov’a ait. Bu hafta yapmış olduğu açıklamada Nikolov, 2012’de düzenlenmesi düşünülen ilk yarış için anlaşmanın gelecek ay imzalanabileceğini belirtti.

Bilindiği gibi geçen aylardaki haberlerde projenin, Abu Dhabi ile ortaklaşa yapılacağı ama bu açıklamaların Abu Dhabi yetkilileri tarafından sert bir şekilde eleştirildiği yer almıştı.

Ama Nikolov, Arap yatırımcıların hâlâ proje ile ilgilendiğini yineledi ve önceki skandalın, daha çok pazarlık kozu olduğunu düşündüğünü ekledi.

Nikolov: “Eğer Sofya’da Formula 1 düzenlenirse, İstanbul Park veya Hungaroring’de yarışlar olmayacak. Doğu Avrupa’daki tek GP olacağız”


Yorumlar

  1. sen daha elindekini tutamıyorsun adamlara çamur atmaya gerek yokki yaparlar yapamazlar %10 büyürler büyümezler burası ne seni ne beni ilgilendirir onun için boş muhabbete gerek yok herşeyi yüksekten gördüğümüz için bu durumdayız ülke olarak.

  2. sen ne kadar zekisin öyle neden sürekli bulgar gp'sini yapılmasnı övüyorsun defol git ozaman orada izle tabi yapılırsa parasını ödeyemeyecekleri aşikar %10 büyüyen bir ülkeden alıp hergeçen gün batmaya doğru yol alan bir ülkeye vermek aptalıktan başka birşey değildir tabi buna inanmakta. önce pist inşa etsinler sonra yapsınlar daha geçen gün araplar inşa edeceklerdi noldu vazmıgeçtiler üzülme bulgarlar anca tvden izlerler yarışları. :))

  3. MERCEDES GP F1 TEAM avatarı
    MERCEDES GP F1 TEAM

    bana deıl bana kalsa dıkkat et ıstersen okudugun cumleye

  4. Sanamı sorucaklar dı ?

  5. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    heryerde pist var yapılmaya da devam ediyor. Ecc önce yem atıyor büyük paralar harcanıyor.Sonra da yarış yapmamakla tehdit ediyor yine para kazanıyor.
    Birkaç pist dışında kimse kalıcı değil dönüşümlü olacak çoğu yarış başka yol yok.

  6. macaristan bizimkineden zevkli yarışlara sahne olmuyor ama pisti doldurmayı başarıyorlar bu da bir kriterdir pistimizi en etkili biçimde kullanamadıktan sonra herşeyi hak ediyoruz sanırım
    hadi anlaşmayı imzaladık bir iki yıl kazandık ya sonra kafalarımızın değişeceğini düşünmüyorum milyar dolarlar harcayıp avrupa futbol şampiyonasını getirelim biz kafamız anca ona basar gibi olur 😀 onda bile boş koltuklara final oynatırız yine de o kapasitemiz var 😀 güveniyorum ülkeme o konuda

  7. İstanbul Park takvimden düşerse tekrar nezaman girebilir acaba??? Monza çıkınca mı ? durum çok vahim :S Ülkeler birbirleri ile yarışırken elimizde ki var olan fırsatı değerlendiremessek yazık bize…

  8. Maalesef ana kriter, daha eğlenceli ve geçişe daha müsait pistleri takvimde tutmak değil fia açısından. Eğer öyle olsaydı valencia, singapur gibi pistlere gitmezdi f1. Monaco(Monaco'nun yeri ayrı tabi) ve Hungaroring de ilk fırsatta çıkarılırdı takvimden. Ama ne yaparsın mesele maddi olarak biraz farklı…

  9. Hungaroring mi İstanbul Park mı daha eğlenceli yarışlar seyrettiriyor bize? Hangi pist geçiş imkanına müsait? Hangi pist daha fazla seviliyor takımlar, taraftarlar bakımından? Umarım kararı FOM ve FIA bu soruları cevaplayarak ve İstanbul Park'ı takvimde tutarak verir. Yarışın dönüşümlü olması da bir çözüm tabi.

  10. ateş olmayan yerden duman çıkmaz demişler ya artık dumanı da geçti gibi bulgaristan gp. ne yazıkki

  11. MERCEDES GP F1 TEAM avatarı
    MERCEDES GP F1 TEAM

    bune pıskınlık sankı f1 bulgarıstanda dogmus gıbı Doğu Avrupa'daki tek GP olacağız" ne curret vay arkadas ben olsam sırf bu sozden dolayı bulgarıstan da bırak f1 yapmayı tesadufen gecmezdım ya

  12. madem bu duruma geleceğiz durum öyle gösteriyor,
    1 er yıl dönüşümlü olması daha mantıklı..

  13. murat levent avatarı

    Oldu, suyundan da koyalım mı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir