Bahreyn'de Ferrari'nin 60. Yılı Kutlanacak

yazar:

kategori:

Önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan Bahreyn yarışında Ferrari’nin Formula 1 ve spor araç üreticisi olarak 60. yılı kutlanacak ve tarihi çeşitli araçlar burada olacak.

Sakhir Pisti CEO’su Martin Whitaker "Ferrari gibi gösterişli ve kalırımsal çok az üretici var. Scuderia Ferrari 60 yıllık Formula 1 ve spor araba başarıları ile dünyadaki en büyük sportif markalardan birisi ve yarışımıza gelecek bu sembolik araç gösterisinden dolayı memnunuz." dedi.

Bu organizasyona Ferrari’ni başarı kazanmış çeşitli araçları katılacak. Organizasyona katılacak araçlar arasında 1958’de Mike Hawthorn’un şampiyonluğu kazandığı 246 Dino’nun 1959 versiyonu, çeşitli önemli güvenlik girişimlerinin yapıldığı 1967 model Ferrari 312, 1957 model 250 Testa Rossa, F40, F50, ve çeşitli Enzo yol araçları bulunuyor.


Yorumlar

  1. Ferrarinin F40'ını severim. Güzeldir şirindir ve tam bir spor arabadır. Kapı kolu bile yoktur iple açarsın kapıyı. F355 güzel araçtır İzmirde sarı F355 Spider dolaşırdı bi aralar sonra kayboldu gitti o araç. Valla Ferrarici olmasamda F1 takımlarından nice bir 60 yıl daha diyesim var.

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    F50 modeli en sevdiğimdir. ferrari'nin 50.yılına(1995) özel üretilmişti. whitaker'da doğru demiş. ferrari deyince insanın aklına kırmızı, güç, ve güzellik gelir ve bu kırmızıda başka markaya gitmez :)) 95 yılında F50 ile beraber F355 modelide çıkmıştı. bu makinenin sadece motor sesi efsane spor otomobiller arasına girmeye yetti ve ben bu makine yüzünden F1'i izlemeye ferrari ile başlangıç yaptım. benim ferrari hikayem böyle 🙂

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Ferrarinin neden bahreynde test yaptığı belli oldu meğersem 60.ncı yıl kutlamalarında sorun yaşamak istemiyormuş :)) fakat o gösteri izlenmesi gereken bir gösteri hoş olacaktır umarım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir