Jordan, Force India Giriş Kapılarını Kapattı

yazar:

kategori:

Force India’nın Silverstone’daki fabrikasına giden yola sahip olan takım kurucusu Eddie Jordan bir anlaşmazlık sonucunda girişleri engelledi.

İrlandalı eski takım patronu Jordan takımı 2006’da Midland’a satmıştı ve son olarak takım Force India’nın elinde bulunduruyor. Ancak Jordan hâlâ orada bazı toprakların sahibi.

Yerel basında çıkan haberlere göre Jordan geçtiğimiz hafta sonu Force India takımı Malezya’dayken ana geçişe somut engeller koydu ve çalışanlar bu yüzden farklı bir yol kullanıyor.

Jordan Reuters Haber Ajansına yaptığı açıklamada 2 seneden beri bu güzergahın alınması girişimi için beklediğini söyledi.

Jordan "Ben bir engel koymalıyımki onlarda gelsin konuşsunlar. Ben yola para ödeyip kendi arazilerim içerisine koymuştum."

"Mallya ile bir sorunum yok ancak konuşmak istemeyenler bu işi yürüten insanlar." dedi.


Yorumlar

  1. Jordan'ın yaptığı işler şöyle sayılabilir Barichello'yu keşfetmek, Irvine'ı keşfetmek, 2 Schumacher'i keşfetmek, Timo Glock'u keşfetmek gibi şeyler eklenebilir.

  2. global ekonomide hiç şansı olmadığını bildiği için ayrılmıştı o da Ron gibi ileriyi gören bir adam.

  3. Erhan Zambak avatarı

    Ah Eddie ah…Sattın güzelim Jordan'ı.Sen ki F1'e Toleman takımında Ayrton Senna'yı , Jordan'da Schumacher'i kazandırdın.Fischella da senin armağanın daha birçok pilot gibi…Damon Hill son galibiyetini seninle yaşadı ve seninle veda etti yarışlara.Sensiz olmaz Formula 1'in keyfi.Dön gel artık…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir