Massa'nın Hataları için Baskı Devam Ediyor

yazar:

kategori:

Uzmanların 2008’de Massa’nın şimdiye kadarki hatalarını eleştirmekle birlikte Brezilyalı pilotun üzerinde baskıyı sürdürüyor.

Massa’nın Ferrari aracı ile Malezya’da spin atmasını izledikten sonra Motorsport Aktuell’e konuşan Jackie Stewart: "Bir zincir, en zayıf halkası kadar güçlüdür ve Ferrari’ninki, Felipe Massa"

Bunların yanı sıra Massa’nın Malezya’daki spininda pilotaj hatası olup olmadığı ile ilgili de çok söylem bulunuyor.

Stewart: "Bana göre o bir hataydı"

"Virajda çok sert hızlandığını düşünüyorum ve artık çekiş kontrol yok"

Massa Çarşamba günü Brezilya’dan, Malezya’daki spinine bir çok farklı nedenin sebep olduğunu ve çekiş kontrolle ilgisi bulunmadığını söylemişti. Bununla beraber elektronik yardımların olmadığı sistemde de sorun yaşamadığını belirtmişti.

Ama bir başla eski şampiyon Niki Lauda, Bild gaztesine: "Eğer teknik bir etki değilse, İtalya’da korkunç bir baskı altında kalacak. Önümüzdeki Bahreyn’den itibaren herhangi bir hata daha yapamaz" dedi.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Ferraride yarışıyorsanız en iyilerden biri olmak zorundasınızdır hata yapma lüksünüzün en azda olması gerekmektedir çünkü ancak bu şekilde kafaya oynayabilirsiniz hem f1 değilmiki hatayı affetmeyen bir spor dalı ,ne yapacak arabalar yolda durup massayı yolamı9 çekeceklerdi hata yapmayacaksın yaparsan sonuçlarına katlanmak zorundasın Türk medyasını yeri geldiğinde eyyamcılıkla suçlarız bence avrupa medyası daha beter ingilizlere gelice bu sporun çoğunluğu ingilizlerin elinde takımlara ve takımların üslendikleri bölgelere takım kadrolarına bakarak bunu anlayabiliriz ayrıca f1 ingilizlerin evladı ise konuşmak en doğal hakları onlar bizden daha milliyetçi bunu unutmayalım

  2. nedense baskı olusturanlar italyanlar degil ,ingilizler

  3. lauda nında dediği gibi; massa nın artık hata yapma lüxü kalmadı. şimdiyi kadar çekiş kontrol sistemine alışmış olması gerekidi. çok değerli puanlar kaybediliyor.

  4. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    Bence fazla üzerine gidiyorlar ve gereksiz bir baskı uyguluyorlar.Ben bir Alonso taraftarı olarak Massanın çekiş kontrole alışma süreci geçirdiğini ve eski formuna çok yakında kavuşacağını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir