Webber, Mücadeleye % 110 Hazır

yazar:

kategori:

Lider Alonso’nun 11 puan gerisinde yer alan Webber “Şimdi çatırdama zaman: 8 günde 2 yarış olacak ve bunların sonunda 2010 şampiyonunu göreceğiz.”

“Bu önemli değil ve ben mücadeleye % 110 hazırım.” dedi.

Webber, uzun süre lider götürdüğü şampiyonada Kore’nin ardından ikinciliğe gerilemiş olsa da daha şampiyonun belli olmadığını söyledi.

Webber “Bir kaç yarış boyunca şampiyonada lider gitmemizin ardından, Kore’de geçirdiğimiz zor hafta sonuyla birlikte Brezilya’ya 2. sırada geldik. Fernando 11 puan farkla lider ancak daha 50 puan var ve her şey masada.”

“Yaklaşımımı değiştirmeyeceğim, elimden gelenin en iyisini yapacağım ve hesaplamaları matematikçiler yapsınlar.” dedi.

Webber, son yarışlarda özellike takım arkadaşının gerisinde kalsa da geçen sene kazandığı Brezilya öncesinde iyimser olduğunu ve tam olarak kazanmanın zamanı olduğunu söyledi.

Webber “RB6’nın rekabetçi olacağına eminim ancak yarış öncesinde her zaman performansınız konusunda biraz endişeniz olur.”

“Aracımız bu sene her yerde hızlı oldu ve burada da farklı olması için bir neden göremiyorum ancak yine de pist üstü çalışmaları başlayana kadar beklemeliyiz.”

“Her şeyden çok temiz bir hafta sonu geçirmem lazım. Hava tahminleri cumartesi günü için biraz karışık ancak bu herkes için aynı olacak. Galibiyet için bu hafta sonundan daha iyi bir zaman düşünemiyorum. Bunu başarmak için her şeyimi vereceğime emin olabilirsiniz.” dedi.


Yorumlar

  1. Webber e başarılar diliyorum kariyerinde heralde son yıllarını yaşıyacak ve bu fırsatı birdaha yakalayabilme şansı olmayabilir.

  2. bisde hazırıs webber ama sana helal olsun 2.pilot gibi davrandılar sana ama vetteln hala onundesin ve cok sakın kaldın.

  3. Çok sancılı geçecek 2 yarış var önümüzde SABIRSIZLANIYORUM… ^^

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir