Massa Zafere Göz Dikti

yazar:

kategori:

Felipe Massa, sıralamalardaki başarısı ile aldığı ilk cep sonrasında yarışta da bir başka zafer elde edebileceğine inanıyor..

Felipe Massa İnterlagos’ta, Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen ve Fernando Alonso üçlüsünün önünde yer alarak yarışa en önden başlayacak

Felipe Massa: "İyi bir başlangıç yapmak önemli ve arkamdaki mücadelenin büyük bir mücadele olacağından süphe yok"

"Güzel bir yarış, güzel bir mücadeke izlemek isten insanlar için çok güzel olacağına eminim ve umuyorum zafere ulaşabilirim."

Massa, sıralamalarda önde yer aldı ma Hamilton, kendisinin hızlı turunda farkı 0,151 saniyeye kadar indirdi.

Felipe Massa: "Sıralamada çok iyi bir ilk denemem oldu ve ikinci denememde küçük bir hata yaptım. Bu yüzden Lewis’in beni geçebileceği yönünde biraz endişem vardı"

"Ama iyi bir turdu ve halkım önünde birinci olmaktan dolayı mutluyum. Çok büyük bir duygu bu."

"Sonunda Lewis ile aram yakındı. Mühendisimin ikinci sıradasın diyebileceğini de bekliyordum. Sonunda çok yakındı ama önde olmak için yeterliydi."

Brezilyalı pilot şimdi, 2006’da İnterlagos’taki performansını tekrarlayabileceğini ve ikinci defa halkının önünde zafere ulaşabileceğini umut ediyor.

Felipe Massa: "Atmosfer her zaman aynıdır, çok güzel insanlar. Brezilya bayraklarıyla İnterlagos’ta olmaktan çok keyif alıyorum ve bu, şaşırtıcı."

"Geçen sene harika bir haftasonumuz olduğunu düşünüyorum. Bu sene iyi bir başlangıç oldu ve umuyorum geçen seneye benzer bir durumda bitiririz."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir