Alonso Hayalkırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

 

Son iki senenin dünya şampiyonu Fernando Alonso, Brezilya yarışı öncesinde sıralamalarda ancak 4. olabilmesi karşısında hayal kırıklığına uğradı.

Şampiyonada Hamilton’un arkasında ikinci olan Alonso, bu sonucun sıralamaların son bölümünde takım arkadaşının arkasında başlamak zorunda olmasına bağladı.

Yarınki yarışta Alonso, takım arkadaşı Hamilton’dan 4 puan fazla almak zorunda ama çaylak İngiliz, yarınki yarışa ikinci sırada başlarken diğer rakip Raikkonen 3. sırada yer alacak.

İtalyan RAI’ye konuşan Alonso: "Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Dördüncülük kesinlike, çok hayal kırıcı. Ama şimdi bu konuda yapacak bir şey yok. Şimdi yarınki yarışta imkânsız bir yarış çıkarmayı düşünmeye ihtiyacım var.”

Alonso, sıralamaların son bölümünde Hamilton’un arkasında kaldığını ve seans bitmeden son hızlı turuna başlamak amacıyla onu geçmek için çok zorladığını ifade etti.

Alonso: "Esas problem, alışıldığı gibi takım arkadaşımın gerisinde başlamamdı. Bitime sadece 3 saniye kala bitiş çizgisini geçmek, harici turunuzda sizin çok hızlı gitmenize neden oluyor.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir