Red Bull, Vettel'i Desteklediği İddialarını Reddetti

yazar:

kategori:

Webber, bugün yapmış olduğu açıklamalarda takımın özellikle duygusal açıdan Sebastian Vettel’i desteklediğini söylemişti.

Horner “Takım çalışanları Mark’ın bu sözleri karşısında yara alacaktır ancak ben o sözlerin konuşma içerisinden seçildiğini düşünüyorum çünkü o takımdan, Avusturya’dan ve bizzat Dietrich Mateschitz’den çok büyük destek aldı ve ona bu fırsatlar tanındı.”

“Takım harika bir araç üretti ve sezonu zirvede bitirmeye kararlıyız.”

“İki harika sürücümüz var ve her iki sürücümüzün de şampiyonluk mücadelesi verdiği yegane bir durumdayız. Bu durumda takımın sadece bir pilotunu desteklemesi yanlış olurdu.”

“Kore’de Mark şampiyona lideri olarak yarışa başladı. 15 tur gösterdiği performansıyla bunu koruyacak gibiydi ve ardından Sebastian liderliği ele geçirecek gibi görünüyordu ancak ardından Fernando galibiyet hediyesini aldı ve durum tamamen değişti.” dedi.

Horner, Webber’in bu tür düşüncelere Sebastian Vettel’e yakınlığıyla bilinen Red Bull’un motor sporları danışmanı Helmut Marko nedeniyle kapıldığını düşünüyor.

Horner “Mark’ın Helmut’un yorumlarına dayanarak bu açıklamaları yaptığını düşünüyorum çünkü o, takımdan çok fazla destek aldı. Sadece bu sene değil, Red Bull’la olduğu tüm senelerde büyük destek aldı.”

“O muhtemelen Helmut Marko’nun Sebastian için yaptığı yorumlar karşısında açıklama yaptı. Ancak Marko’nun yorumları takımın yönetim şeklini ya da sürücüleri destekleme şeklini değiştirmez. Biz her iki sürücümüze de harika araçlar verdik.”

“Mark’a işini yapması için gerekli aracı verdik. Tüm galibiyetleri Red Bull araçlarıyla geldi ve her ikisinin şampiyonluk mücadelesi vermesi harika.”

“Mark’ın takımın tamamen arkasında olduğunu söylemesinden memnuniyet duyacağına eminim ancak Red Bull her iki sürücüsüne de eşit fırsat verdi. Her ikisi de iyi sürdü ve her ikisinin de diğer sürücüler gibi hataları oldu ancak biz yine de her ikisine de eşit fırsat vermeye kararlıyız.”

“Takımın hedefi her iki şampiyonluğu kazanmak ve son 2 yarışta da hedefimiz bunlar olacak.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. "Kore'de Mark şampiyona lideri olarak yarışa başladı. 15 tur gösterdiği performansıyla bunu koruyacak gibiydi ve ardından Sebastian liderliği ele geçirecek gibi görünüyordu ancak ardından Fernando galibiyet hediyesini aldı ve durum tamamen değişti."

    olum horner, sadaka ihtiyacı olana verilir. kendin sadakaya muhtaçken har vurup harman savurursan sende sadakaya muhtaç kalırsın. al işte iki ucu pislik olan bi sopanın tam ortasından tutuyorsun. bakalım hangi elin pislenecek.

    ikide birde hediye ettik deyip durma. azıcık basarın ve basiretin olaydı da vermeseydin. hem kim istediki senden hediyeyi.

  2. We gave both drivers a great car this year.
    because he's had tremendous support from the team, not just this year but in all the years that he's been with Red Bull
  3. bu adam kutsal kitap ağzıyla konuşuyor asdfghjk

    ''Biz her iki sürücümüze de harika araçlar verdik…

    çünkü o, takımdan çok fazla destek aldı. Sadece bu sene değil, Red Bull'la olduğu tüm senelerde büyük destek aldı.''

    veya çeviride bi sorun var:/

  4. bir an önce pazar günüü gelsin artıkk ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir