Massa Rekabetçi Olacaklarını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Bugünkü seansta 5. en hızlı isim olarak günü tamamlayan Brezilyalı sürücü, şampiyonluk mücadelesi verdiği 2008 sezonunda, yağmur altında çok üstün performansla damalı bayrağı ilk sırada görmüş ve Lewis Hamilton son anda bir sıra yüklerek yeterli puanı alana kadar kısa sürede olsa şampiyon olma umuduyla beklemişti.

Massa “2. virajda genişten döndüm ve bordürlerin üstüne sert bir şekilde çıktım. Anında debriyajın yerinden çıktığını anladım ve pitlere dönmek için vites değiştiremiyordum. Daha önce başıma böyle bir şey hiç gelmemişti. Araj garaja getirildiğinde elektrik sisteminde sorun olduğunu anladık.”

“Bu kötü oldu çünkü yumuşak lastiklerimle daha ilk turumdaydım ve henüz nasıl çalıştıklarını bile hissedememiştim. Genel olarak bu hafta sonu rekabetçi olacağımızı düşünüyorum.”

“Red Bull’lar tabiki güçlü, aynı şekilde Mclaren de. Yarın yağmurlu olması bekleniyor ve ıslak pistte her şey olabilir. Lastiklerde önemli bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum çünkü lastikler beklediğimiz gibi çalışıyorlar. Yumuşak set lastiklerle uzun sürüşler gerçekleştirmediğim doğru ancak ilk izlenimlerim dayanıklı oldukları şeklindeydi.”

“Brezilyalılar inanılmazlar, tüm gün boyunca dans edip şarkı söylediler. Formula 1’e tutkuyla bağlılar ve buralı olan bir sürücü için bu taraftarların önünde yarışmak büyük mutluluk. Onları mutlu etmek için daha fazla motivasyon sağlıyor.” dedi.


Yorumlar

  1. 08Alonso| SF avatarı

    Ne zaman Massa rekabetçi oluruz dedi işler tersine döndü 🙂
    Bkz: Belçika.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir