Schumacher, Zorlu Bir Hafta Sonu Bekliyor

yazar:

kategori:

Takım son 2 yarışta ön gruba daha yakındı ve Schumacher önce Japonya’da altıncılık ve ardından Kore’de dördüncülük alarak bu sezonki en iyi derecesini yinelemişti.

Schumacher “Bugün sorunsuz seanslar geçirdik ve araçta çok fazla çalışma yaptık.”

“Tepedeki takımlara biraz daha yakın olmayı umuyordum ancak ne yazıkki aradaki fark son yarışlara göre biraz daha fazla görünüyor. Yine de sıralamalarda ne kadar geliştirebileceğimizi görmeliyiz ve bu gece verileri yakından inceleyeceğiz.” dedi.

Nico Rosberg “Ayarlarda bazı iyi değişiklikler yaptık ve her iki seansta iyi şeyler öğrendik. Yarın kuru olursa ayarları biraz daha geliştirebileceğimize eminim.”

“Ancak beklenen yağmur gelirse o zaman sabırsızlanacağım çünkü o zaman daha güçlü olabiliriz ve daha yukarıda tamamlama şansımız olur.” dedi.


Yorumlar

  1. David Jones avatarı

    Korede yağmurlu havada ne kadar iyi olduğunu gösterdin.Eğer brezilyada da yağmur yağarsa podyum mücadelesi verebileceğini düşünüyorum

  2. Bu sene araçla uğraştın, formundan bişey kaybetmediğini biliyorum ve tenik bakidir bunuda yarışlarda gösterdin ama seneye umarım aracın müthiş olur ve o geçişleri sollamaları yaparsın ve birde selektör taksınlar:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir