Stewart: "Şampiyonluk Yenilgisi Vettel'i Güçlendirir"

yazar:

kategori:

3 şampiyonluğundan ilkini 30 yaşındayken kazanan Stewart, Vettel’in bu sene yenilmesi halinde bile çok güçleneceğini söyledi.

Stewart “Dünya şampiyonluğu için çok genç. Daha bunu başarmak için zamanı olacak ve bunu başaracak. Bu mağlubiyet onu 2011 öncesinde daha da güçlendirecek.”

“23 yaşında olduğum zamanı bile hatırlayamıyorum. O yaşta şampiyonluk için çok genç olursunuz.”

“30 yaşıma geldiğimde ilk şampiyonluğumu kazandım ve sonuncusunu 34 olduğumda kazandım. Ve 34 yaşındayken daha iyi bir şampiyon olduğumu söyleyebilirim.” dedi.

Stewart ayrıca son 2 yarışta Red Bull’un stratejik olarak çalışması gerektiğini söyledi.

Stewart “Takımlar şampiyonluğu çantada görünüyor. Bu durumda sürücüler şampiyonluğunu bonus olarak kazanmak istiyorsam Webber’in üstüne oynardım.” dedi.


Yorumlar

  1. çocuk çok genç ve şu an bunu kazanabilecek puan şansı var.

    alonso
    webber
    hamilton
    vettel
    bunların hepsi çok yakın şansa sahipler ve 2 yarışta 50 puan alınacak. yani o kadar fazla bilinmezlik varki hep bu çocuğun kaybetmesi üzerine röportajlar veriyor eski pilotlar.. 4 pilot da çok yakın şansa sahip ve kardeşim bu kadar psikolojik baskının anlamı nedir? kendi zamanlarında yapamadıklarının kıskançlığını mı yaşıyorlar anlamadım.
    bizim futboldaki skor yorumcuları gibi. şimdi hepsi muallak cevaplar veriyorlar. şampiyon belli olduğunda 2 saatlik başarı öyküsü demosunu izletirler, nasıl geldi, nasıl kazandı vs.. bırakın bu işleri :))

  2. Webbere oynamaları şuan için en mantıklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir