Red Bull, Webber'in Sorununu Öğrenmek İstiyor

yazar:

kategori:

Red Bull, sürekli olarak her iki sürücüsüne eşit davrandığını söylüyor ancak Webber, özellikle bu hafta sonu takımın kendisine karşı olan yaklaşımı sert bir şekilde eleştirdi.

Christian Horner “Öncelikle onun memnuniyetsizliklerinin neler olduğunu öğrenmemiz lazım çünkü bizim gördüğümüz bir şey yok.”

“Bana göre sadece bu sene değil, 4 seneden beri takımdan aldığı tüm desteğe bakarsak pit alanında bizim sürücülerimizden daha iyi desteklenen sürücüler olduğunu söyleyemem. Buna medya, sponsor günleri ve her şeyi dahil edebiliriz. Onlar tüm Red Bull grubundan inanılmaz destek alıyorlar.” dedi.

Horner ayrıca Webber’le devam etmek istediklerini ancak bu hafta sonu söylediklerinin takım içerisinde herkes tarafından hoş karşılanmayabileceğini söyledi.

Horner “Ne yazıkki sizin ne demek istediğinizden çok nasıl algılanacağı önemlidir. Takım içerisinde çok iyi bir ruh var ve bu pist dışına da yansıyor.”

“Olumsuz şeyler söylendiğinde tabiki takımın tüm elemanları, direkt olarak onlara söylenmese bile hayalkırıklığı yaşar.” dedi.


Yorumlar

  1. sana en büyük desteği vettel verdi yaptığı kazalarla ve macaristandakı hatasıyla daha ne konusuon webber amca….:S

  2. Webberin derdi şu 220 puanda bulunan pilota destek yok 206 puanda bulunan pilota var gerçekler bunlar

  3. Menejerinin gazına gelip resmen kariyerini bitirdi. Takımla bu sene ters düşmese Vettel gibi polemik yerine sadece yarış kazanmaya baksa şuan şampiyonluğu ilan etmişti. Fakat o sürekli bişeylerden şikayet etmeyi tercih ederek takımı karşısına aldı.

    Takım teknikerlerinden birisi zaten Webber için sürekli yeni yapılan şeyleri eleştirir bir türlü memnun olmaz bahaneler bulur, Vettel'de işe yaradığını görünce o parçayı/ayarı hemen kendi aracında da istediğini söylemişti.

    Son olarak Webber gitsin yerine Seb'in kankası-abisi Schumacher gelsin:) Redbull sezon ortasında en kötü ihtimal markalar şampiyonluğunu ilan eder.:)

  4. Webber taraftarı ya da onu destekleyen biri dğeilim ama [B] adamı piskolojik olarak çökerttiler sorun budur. [B] Adam açık ara Vettel den önde ama illede Vettel diyen RBR sene sonunda umarım avucunu yalar.Hem markalarda hem pilotlarda….

  5. Vettel ve webber arasındaki sorun ışıkla nesen arasındakine çok benziyor.webber ne kadarsa hızlanırsa hızlansın yine vettele geçiliyor yine geçiliyor

    Webber hızlı tur attım derken vettel daha hızlısını atıyor.webber bu hafta 110% hazırım derken vettelin 121% hazır olduğunu görüyor.vettelin hızına anlam veremiyor ve bu bence webberi çıldırtıyor

  6. bu yıl en çok dikkatimi çeken red bull programı dahilinde olan bir pilot var, j.alguersuari. geçen seneye ve ilk yarışlara nazaran çok geliştirdi kendini. hem hızlı, hem gözü kara. kalıbımı basarım webber'in koltuğuna geçse aratmaz webber'i. webber'in azıcık aklı varsa, takımla sürtüşmek yerine takımın suyuna gider. red bull için pilot adayı çok, ama webber'in bunda sonra gideceği en iyi takım f.india olur. kendisi bilir..

  7. haberde de geçtiği gibi, red bull 4 yıl boyunca webber'e sürekli destek verdi. ilerlemiş yaşına rağmen koltuğunu kaybetme korkusu yaşamadan, dilediği gibi pistte gezindi geçtiğimiz yıllarda. geçen yıl ve bu yıl, altına süper bir araç verdiler, webber teşekkür edeceği yerde küçük çocuklar gibi takımını her önüne gelene şikayet etme yarışına girdi son zamanlarda. takımlar her zaman pilotlardan daha büyüktür, ve bu görüntü hiç yakışık almıyor.

    tamamen mecazi anlamında bir söz acayip oturuyor buraya ama tamamını yazmayayım; weebber'in davranışı "eceli gelen…cami duvarı…" deyimine cuk diye oturuyor kimse kusura bakmasın.

    ayrıca, ben red bull yöneticisi olsam, tüm bu şikayet ve ortalığı bulandıran sözlerinin ardından webber'i 1 dakika bile takımda tutumam artık.

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    ne derdi olabilir, yetenek yoksunu

    bu da bir hayli canını sıkıyor olmalı

  9. efendimayin  avatarı

    Nazlanıp duruyor ben olsam gönderirim rb ne vermedi şampiyon olmaması için? Abartıyor kesinlikle bir sürü yetenekli sürücü var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir