Liuzzi ve Sutil Birbirlerinden Memnun Değiller

yazar:

kategori:

Dünkü sıralamaların ilk seansının son bölümünde 2 sürücü bir kaç kez elenme potasında kaldı ve son olarak elenen isim Adrian Sutil oldu. Şimdi ise her iki sürücü karşı tarafı turunu mahvetmekle suçluyor.

Sutil “Takımın onunla konuşması gerektiğini düşünüyorum. Onlara sormak zorunda değilim, çoktan konuşmuş olmaları gerekiyor. Tüm takım oturup konuşmalı çünkü bu tür şeyler gereksiz ve sorun oluşturuyor. Performansımıza odaklanıp maksimumu almaya çalışmalıyız ancak bunu yapmadık.”

“Son virajda dışarıya çıktığı için onu geçtim ve ben hızlı turumu atıyordum. Onu geçmek zorundaydım ve ardından kötü bir çıkış yaptım ve sıradaki virajda beni tekrar geçti ve 2. turumu mahvetti. Onun geçmesine izin vermemden sonra pist dışına çıktı ve önümde dönerek yine hızlı turumu mahvetti.” dedi.

Liuzzi ise “Ben önümdekiyle fark açmaya çalışıyordum ancak bir anda beni geçmeye  çalıştı ve turlarımdan birisini mahvetti. Piste döndüğümde ise aynaya baktım ve kimse yokru, oldukça uzakta olduğunu biliyordum.”

“Bir sorun görmüyorum. Bir kaç tur önce onu pist üstünde geçmek zorundaydım ve o kadar yakında o da aynısını yapabilirdi.” dedi ve bu konunun yarıştan sonra görüşüleceğini söyledi.


Yorumlar

  1. 2010 Kanada'da çok mükemmel bir şekilde çekişmişlerdi. İstedikleri kadar memnun olmasınlar, birbirlerini çok iyi gaza getiriyorlar. Force India'nın bundan memnun olduğunu düşünüyorum.

  2. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    force india gecen sene nin sonlarında biraz yükselmistide bu sene geri düşüş leri devam etti

  3. 2008 monaco gp'sinin ıslak zemininde 4. sırada giderken raikkonen'in arkadan çarparak yarış dışı bırakmasıyla, "yağmur adam" ünvanı kazanmıştı sutil. ama hem kore'de, hem de dünkü sıralamalarda ıslak şartlarda bırakın yağmur adamlığı, aracı pist üstünde tutmaktan bile aciz bir sutil vardı. takke düştü kel göründü.

    zaten yıllardır hiç anlayamamışımdır, bu sutil'de var olduğu iddia edilen "ışığı" ben niye göremiyorum diye… 4 yıldır spyker ve f.india, seneye de f.india. etti 5 yıl. büyük takımlar da var olduğu iddia edilen "ışığı" görmediler demek ki..

  4. efendimayin  avatarı

    Evet dün adeta biçecekti sutili son döönemeçte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir