Brezilya'da Hava Açık Ancak Yarışın Geleceği Kapalı

yazar:

kategori:

Dün sıralamalarda yağmurun etkili olmasından sonra yarış günü piste hiç yağmur düşmedi ve gökyüzü şu ana kadar açıktı. Ancak dünkü silahlı saldırı haberlerinden sonra yarışın geleceği hakkında söylentiler çıkmaya başladı.

Önce Jenson Button’un silahlı saldırıya maruz kaldığı haberleri çıktı, ardından bugün Sauber mekanikerlerinin aynı şekilde soyulduğu belirtildi. Bazı haberlerde ise FOM’dan bazı çalışanların geçen hafta soyulduğu söyleniyor.

Son haberlere göre bugün pistin etrafında çok fazla polis ve güvenlik görevlisi var ve Formula 1’i bir daha Brezilya’ya dönmeyebileceği en son söylentiler arasında.


Yorumlar

  1. watercolour avatarı

    Yani şimdi burda button ya da başka biri yaralansaydı ya da Allah korusun hayatını kaybetseydi ne olacaktı?

  2. Burda ki yarışlar herzaman güzel olmuştur. Ama bu olaylara artık birdurdenmeli. Denmiyorsa bile bir daha gelinmemeli.

  3. Çıkış planı önemlidir herzaman. İyi planlama yaparsak sana destek olurum, ama kimseyi vurmam onu da diyim.

  4. yarış burdan gidebilir fakat f1 breziyayı terketmez sadece seyircilere baksak bile bu yeter ama baya bir şeyler götürmüş sao paulo gangsterleri 😀 laptop para cana gelmesin mala gelsin 😀

  5. Pist güzel ancak çevresi kötü… Bu klişe espri Interlagos için gerçeği ifade ediyor.

  6. bu ne saçmalık, varsa güvenlik endişesi, oturup konuşulur devlet büyükleriyle garanti istenir, protokoller yapılır, devlet çok daha fazla silahlı gücünü güvenlik amacıyla görevlendirir, sorun ortadan kalkar.

    böyle efsaneler arasında olan bir pisti bu nedenle kaybederse F1, yazıklar olsun..

  7. vay be neler oluyor orda yaa

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    öyle bir şey olursa av tüfeğimi alıp önce macaristana sonrada valensiya ya gidip takvimden çıkarmak için elimden geleni yapıcam, belki bay E'yi vururum f1 in bahtı açılır 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir