Button, Saldırının Tüm Ayrıntılarını Açıkladı

yazar:

kategori:

Dün gece çıkan haberlerde, Mclaren sürücüsünün menajeri ve babasının da yer aldığı araçla oteline dönerken silahlı saldırıya uğradığı ortaya çıkmış ancak polis memuru sürücünün olay yerinden hemen uzaklaşmasıyla saldırıdan sorunsuz bir şekilde kurtulduğu söylenmişti.

Bugün çıkan haberlerde de Sauber’in bir çok mühendisinin dün gece soyulduğu belirtildi.

Button “Bu krokunç bir şey. Şu anda kendimi iyi gissediyorum. Açıkçası çok fazla ilgi var çünkü ilk defa bir sürücü böyle şeye maruz kalıyor ancak umarım bu tehlike dikkate alınır ve yetkililer daha dikkatli olurlar.”

“Duyduklarıma göre sürücülerin çoğu polis eskortuyla ve aynı zamanda kurşun geçirmez araç ve polis sürücüyle piste gelmiş. Bu çok rahat bir şey değil ancak şu anda buradayız, iyi bir yarış geçirmek istiyoruz ve en önemlisi bu.” dedi.

Button yaşananları ayrıntılı bir şekilde dile getirmekten de çekinmedi.

Button “Yıllardan beri böyle şeyler olduğunu duyuyorduk ancak tam olarak yaşamadan nasıl bir duygu olduğunu bilemiyorsunuz. Çok korkunç bir durum çünkü ilk başta böyle bir şey olduğuna inanmak istemiyorsunuz. Aynı zamanda oldukça tuhaf ve dün bunları yaşayanlar sadece biz değildik.”

“Duyduklarıma göre Sauber mekanikerleri de benzer olaya maruz kalmışlar ve durup her şeylerini vermek zorunda kalmışlar. Onlar için gerçekten çok üzgünüm.”

“Trafik ışıklarında, yaklaşık 3 aracın arkasında durduk. Sürücümüz her zaman olduğu gibi erken durup önündeki araca çok fazla yaklaşmadı. Sağ tarafa bakıyorduk ve yolun o bölümünde binanın girişinde bir kaç kişi toplanıyordu. Sadece orada bekliyorlardı.”

“Biraz şüpheli bir durumdu ancak kötü bir şey düşünmemiştik. Ardından menajerim Richard, birisinin omzunda silah asılı olduğunu gördü. Ardından ben de birisinin cebinden bir şey çıkardığını gördüm ve o bir tabancaydı. Bunu söyler söylemez sürücümüz etrafa baktı ve onlar bunu görür görmez araca doğru koşmaya başladılar.”

“Aracı yerinden oynattı ve hemen gaza bastı. Yeteri kadar boşluk yoktu ve 6 aracın arasında kaldık ve onları geçmek için her birisine vurmak zorunda kaldık. Sonunda oradan kurtulduk ancak geriye baktığımızda iki adamın elinde silahlar vardı. Birisi normal bir tabancaydı ancak diğeri makineli tüfek gibiydi.” dedi.


Yorumlar

  1. watercolour avatarı

    sen fazla kurtlar vadisi izliyorsun sanırım.Olmadı Polata bir söyleriz gider sıkar konu kapanmış olur 😀

  2. brezilya çok fakir ve aynı zamanda cahil insanların çok olduğu bir ülke. özellikle trafik ışıklarında bu olaylar çok sıkça oluyor. bir ara taçsız kral peleye bile bu işi yapmışlardı. bir daha müsaade etmezler. kimlerin bu işi yaptığı biliniyordur. gereken mafya babaları uyarılır olur biter.

  3. button seneye gelmez sanırım bir daha ..

  4. Türkiye'de Webber'in aracına koyacak takoz bulamayınca burda birkaç kişi dünyaya rezil olduk demişti.Dünyaya öyle değil böyle rezil olunur…

  5. http://f1.f-e-n.net/index.php/url19884

    arkadaşlar bu sitedenin ingilizcesi var mı?

  6. [B] Bunlar Türkiye'de olsa şuan Dünya basını kıyameti koparmıştı, Farkındasınız dğeil mi? [/B]

  7. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    it oglu itler para icin kıclarını verecekler neredeyse

    tekrar gecmis olsun.

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    verilmiş sadakası varmış

    geçmiş olsun, umarım yarışını etkilemez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir