Button Yarışta Oldukça Eğlendi

yazar:

kategori:

Button “Bugün harika bir yarış çıkardım ve mücadele ederken çok keyif aldım. Sonunda yarışta aracı düzelttik, iyi bir performansa sahiptim ve bazı güzel geçişlerim oldu. Takım da strateji açısından doğru çağrılarda bulundu. Daha iyisini yapamazdım bu yüzden 5.likten memnunum.”

“Lewis’in şampiyon olma şansı var ancak bunun için ilk 3 sürücünün başına bir şey gelmesi gerekiyor bu yüzden durum onun için de zor.”

“Ben ise artık yarışın dışındayım ve son yarışa mümkün olduğu kadar bu yarış gibi yaklaşacağım. Eğlenip keyif almaya çalışacağım.”

“Geçen sene burada pilotlar şampiyonluğunu kazanmıştım, bu sene ise kaybettim. Ancak genel olarak iyi bir sezon oldu. Bu sene öğrenme yılıydı ve gelecek sene için iyi antrenman oldu. 2011’de gerçekten bu performansımızı arttırabileceğime inanıyorum.”

“Vodafone Mclaren Mercedes, gerçekten güçlü bir takım ve aslında bizden daha güçlü bir takım olduğunu düşünmüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. tecrübeli ama önlerde yarışmaya değil.. geçen senede üzernde baskı warken tam performans sergileyemiyordu.. sıralamalardan sonra kalktı bu baskı ortandan ve iyi bir sürüş gerçekleştirdi.. stratejiye gelince, o kalabalıktan çıkmayı akıl eden sen veya yarış mühendisine tebrkler..

  2. Button bundan sonra artık eğlence için kullanacağım demiştin. Eğlenirken böyle kullanıyorsan eminim taraftarların yarışlara hep eğlence için çıkmanı istiyorlardır. İyi stratejiyi iyi sürereK taçlandırdın.

  3. eğlen güzelim gününü gün et..

  4. McLaren in strateji ekibine cidden tebrik etmek lazım adam kaçıncı başladı nerde bitirdi, İngiltere gibi oldu Buttonda Koredeki berbat imajını düzeltti azda olsa.. =))

  5. Son cümle çok hoşuma gitti. Takım stratejisi mükemmeldi çok açık ama araç yine lastikleri çok çabuk bitirdi. Aracın önü iyidi beklediğimdende iyidi. Ama hızlanma yokmu, aracı biri arkadan tutuyordu sanki.

  6. Yusuf  Hitay avatarı

    "Vodafone Mclaren Mercedes, gerçekten güçlü bir takım ve aslında bizden daha güçlü bir takım olduğunu düşünmüyorum." dedi

    nerede ? hnagi ortamda ? simulatörde mi ? yoksa tarih olarak mı ? bunu birazda pistte göstersen ? bir soru işaretini de öylesine koyayım ?

  7. nihayet bu yarış buttondan geçiş gördük 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir