Kobayashi Bir Puandan Az da Olsa Memnun

yazar:

kategori:

Kobayashi “Sonucum harika değil ancak bugün için 1 puan iyiydi. Start iyiydi ancak uzun bölümün ilk başında sert lastiklerimde yol tutuş sorunu yaşadım. Ardından sert lastiklerim eskimeye başladı ve çok fazla önden kayma sorunu yaşıyordum.”

“Yeni lastiklere geçtiğimde ise her iki Toro Rosso sürücüsünü geçtim ancak bu sefer geçiş çok kolay değildi. İlk virajda geçiş yapmanız için düzlük hızınızın iyi olması gerekiyor ancak bizim hızımız yeterli değildi.” dedi.

Zor bir yarış geçiren Nick Heidfeld ise “17.lik kesinlikle hayalkırıklığı. Yarış iyi başladı, ilk turda bir kaç aracı geçtim. Ardından Adrian Sutil’in arkasındaki grupta kaldım ve geçiş yapmak için yeterli maksimum hıza sahip değildim.”

“Güvenlik aracı geldiğimde puana çok yakındım bu yüzden pite girip temiz lastik takma kumarı oynadık. Ancak pitten geçme cezasıyla yarışım neredeyse bitmişti. Ceza gerekliydi. Rosberg’in bana tur bindirdiğini bilmiyordum. Mavi bayraklar sallanıyordu ancak o sırada pist çok kalabalıktı ve onun için sallandığını bilmiyordum.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir