Hulkenberg Geleceği İçin Yine de Emin Olamıyor

yazar:

kategori:

Alman pilot, Williams takımına 5 senenin ardından ilk sıralama birinciliğini getirmişti.

Pazar günü ise yarışta 8. olarak takımının Force India’nın önüne geçmesini sağladı.

Bununla birlikte Hulkenberg, geleceği için hâlâ emin değil ve takım, Abu Dhabi’de genç pilotlar testinde Pastor Maldonado’yu deneyecek.

Hulkenberg: “Henüz bir şey bilmiyorum. Patrick veya Frank’a sormalısınız. Şu anda ne düşündükleriniz size söyleyemem. Bana göre bu hafta sonu her şeyi doğru yaptım ve şansımdan azamisini çıkarttım”

“Yarışta sağlam bir performans oldu, sıralamada iyi geçmişti. Nasıl sonuçlanacak göreceğiz”

Alman pilot, pilot seçiminde yeteneğin, paradan değerli olması gerektiğini yineledi ve kendisi ile Barrichello’nun, Williams için mükemmel dizilim olduğunu belirtti.

Hulkenberg: “Açıkçası Formula 1’de yetenek, paranın önünde olmalı. Ama bazı sıkıntıların olduğu bu ekonomik şartlarda geçerli bir nokta haline geliyor ve işleri değiştirebiliyor. Ama yine de işlerin doğru yolda olmasını, olması gerektiği gibi olmasını umuyorum”

“Rubens ve benim mükemmel bir pilot kombinasyonu olduğumuzu düşünüyorum. Tekrar birlikte sürebilmeyi gerçekten umut ediyorum”

Takımda kalma şansı için Hulkenberg: “Hiç bir fikrim yok. Nötr durumdayım. Şu anda tam sıfır noktasındayım”


Yorumlar

  1. Arkanda tren olması senin suçun değil.. Hatta suç değil… Senden hızlı araçların öndünde olup onları yavaşlatabiliyorsan, tren oluşturabiliyorsan bu bir maharettin, yetenektir.. Cumartesi ve Pazar günleri için tebrikler…

  2. serdar yakut avatarı

    bir f1 fanı olarak iki şampiyonu o kadar tur arkasında tuttuğu için keyif alanlardanım

  3. cumartesi günü hele ki red bull'dan a 1 sn farkla polü alman senin açından iyi olsada yarışta oluşturduğun tren bir f1 fanı olan benim açımdan berbat bir durumdu sayın gp2 şampiyonu Hulkenberg

  4. açıkta kalırsa kaparlar bunu : D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir