Basın: "Renault-Lotus Anlaşması Kubica'yı Serbest Bırakır"

yazar:

kategori:

Group Lotus’un, 60 milyon € ile Enstone kökenli takıma katılacağı yönünde haberler var ve bu anlaşmanın, 2011 ve sonrası için takımın adını Lotus-Renault olarak değiştirilmesini kapsadığı öne sürülüyor.

Autosprint’in haberine göre Fransız üretici Renault SA’nın ilişkisinin değişecek olması ile ortaya çıkacak durum, mevcut anlaşmalara da etki edebilir.

Bu anlaşmalardan biri de takımda el üstünde tutulan Robert Kubica’nınki. Yine de habere göre Polonyalı pilot, bir başka takım seçmekte özgür olabilir.


Yorumlar

  1. Kayırılıyor diye Vettel'i de aşağı çeke çeke bi hal oldunuz.Vettel'den iyi olan gridde yalnızca 1 pilot var o da Alonso(Schumacher'i saymıyorum şimdiki performansından dolayı).Hamilton bu yıl acemice hatalar yaptı ama Alonso hatasıza Button kadar yakındı…

    Kubica Renault'ta rahat,gitmesine gerek yok.Renault'u devlerin arasına taşıyabilecek bi cevher,doğru teknik ekiple keyifli bi 5 takım kapışması izlenebilir ilerleyen yıllarda.

  2. 08Alonso| SF avatarı

    O zaman RedBull'a Sakon Yamamoto gelsin.:)

  3. mehmet aslan avatarı

    yaw ALLAH rızası için şu adamda sağlam hızlı bi arabaya binsede keyifle seyretsek

  4. mehmet aslan avatarı

    bencede kubica wettel den daha iyi bir pilot ama redbulun kar marjı almanyada daha iyi!!!

  5. Kubica hiç biryere gitmeyecektir Renault da kalacaktır R31 projesi Kubicanın eşliğinde devam ediyor bu kadar istikrarlı bir sezondan sonra bırakıp gitmeyeceklerdir.Bakalım görelim neler olacak hayırlısı Renault dan ayrılsa nereye gidecek boş bir Renault standartında bir takım var mı şun da?

  6. Şu Kubica şanssız adam. BMW ile güzel işler yapacaklardı, BMW kayboldu. Tam gelecekte Renault ile güzel işler çıkarabileceklerinin sinyalini verdiler, o da bitecek gibi görünüyor. İnsanın aklına, 'yoksa bu durumlar Kubica'nın şanssızlığı değilde gittiği yeri kurutması mı acaba' şeklinde bir düşünce geliyor 🙂

  7. kubica renaultda harika işler çıkarıyor, red bulla gelirse daha fazlasını yapacağına eminim, webberden daha yetenekli ve genç, muhtemelen vetteli mağlup eder, belki bu yüzden red bull onu istemeyebilir.

  8. Red Bull 2010 sezonundan çok fazla ders çıkardı ve her ne kadar takı emrini desteklemediklerini söyleseler de gelecekte Vettel'e sorun çıkarmayacak bir ikinci pilot seçeceklerdir kesinlikle. Kubica Red Bull için bir seçenek olabilir ama Vettel'in açıkça kayrıldığı bir takıma Kubica ne kadar gitmek ister emin değilim.

  9. bence iyi olur, webberin şampiyonluğu halinde red bull için iyi bir seçenek kubica.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir