Stewart: "Parası Olan Hulkenberg'i Kapar"

yazar:

kategori:

23 yaşındaki genç yıldız, Brezilya’da ilk sıralama birinciliğini elde etti. Williams, son dönemdeki gelişmelere göre Pastor Maldonado’yu Hulkenberg’in yerine getirmeyi gözden geçiriyordu.

Ama RBS’deki görevi nedeniyle Hulkenberg Interlagos’ta tarihi ana imza attığında Williams garajında olan Jackie Stewart, bunun olacağını düşünmüyor; hatta Alman pilotun daha büyük bir takıma kaptırılabileceğine inanıyor.

Stewart: “Onu almazlarsa çok şaşırırım. Şimdi elindeki en büyük şans, daha varlıklı bir bir takım tarafından kapılmak, koltuk bulamama riski yok”

“Asla işsiz kalmayacaktır.”

Aslında Williams’ın Hulkenberg’i elinde tutmaya niyeti olduğu yönünde bazı işaretler var. Resmi basın bildirisinde Sam Michael, Alman pilotun Brezilya’daki performansını olağanüstü olarak nitelemişti.

Bunun yanı sıra Pazartesi günü Williams’ın internet sayfasında Frank Williams da aynı kelimeyi kullanmıştı.


Yorumlar

  1. serdar yakut avatarı

    ilk senesinde adından bahsettirmeyi başardı hulkenberg umarım bu performansını devam ettirirsin

  2. 08Alonso| SF avatarı

    Hulk iyi adam savunması felan harika yapıyor. Ancak en az 1 sene daha Williams'ta yarışıp tecrübe kazanıp Büyük takımlara gelebilir.

    Diyorum ki Massa'nın yerine Hulkenberg. 😉

  3. Button hızlı bir pilot hakkını yemiyelim. Üstelik şampiyon bir pilot. Geçen sene süper yarıştı. Sezonun ikinci yarısı Kers li araçlar yükselince. Oda savunmada kaldı.

    Herkes niye Button nı kötü gibi göstermeye çalışıyor. Adamın elinden geleni yaptığına inanıyorum ben. Yani takım arkadaşı Lewis sonuçta.

    Rosberg i alamadık bari Hulkenberg i kaçırmayalım. Lewis ve Vettel aynı takımda olmaz. Artık akıllanmış olmamız lazım.

  4. Yorumunu okumadan önce Hulkenberg için McLaren'in bir seçenek olabileceğini söyleyecektim ki sen de benzer konuya değinmişsin. Bence McLaren Vettel'den çok bu çocukla ilgilenmeli, Button'ın kumaşını bir kez daha görmüş olduk bu sene.

  5. Hulkenberg şampiyon ola ola geldi F1 e. Ama yanlız daha çok tecrübesiz. Kubica gibi netice almaya oynayamıyor.

    Çok iyi bir yol göstericeğe ihtiyacı var. Lewis ve Ron gibi.

    Vettel ve Horner gibi değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir